ST. REGIS BAL HARBOUR

Der er mange grunde til at St. Regis Bal Harbour er verdenskendt som et fantastisk hotel og har en trofast skare af stamgæster. En grund der altid bliver nævnt er den suveræne service. En anden er den sublime udsigt over stranden, palmerne og vandet. Beliggenheden i Bal Harbour på den nordlige del af Miami Beach betyder, at I her befinder jer i en af de mest velhavende og luksuriøse områder i Miami med fantastisk shopping i det eksklusive ”mall” Bal Harbour Shops, gourmet-oplevelser og forkælelse på stranden, der ligger på jeres dørtrin. Området er mere posh og en tand mindre turistet end livlige South Beach, og det er i dejlige Bal Harbour de velhavende amerikanere ferierer.

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 9t 30m
Bedste periode: Januar til april
Tidsforskel: -6t

 

BEACH TIME BABY

De palmeklædte tropiske haver gemmer på hyggelige kroge og to glitrende infinity pools flankeret af solsenge. En pool er reserveret til zen og ro for de voksne, mens hovedpoolen er mere livlig og også byder de unge gæster velkommen. St. Regis poolside service byder på alt det, I kan drømme om under solseancerne, og der er flere gratis glæder som sunscreen service, smoothie tastings og forfriskende kolde håndklæder. På det brede stykke af Miami Beach for St. Regis er der naturligvis linet eksklusive daybeds og cabanas op med atlanterhavsudsigt, der også bliver serviceret.

DESIGN MED HAVUDSIGT

Det anderkendte design studio Yabu Pushelberg har indrettet St. Regis Bal Harbour til UG. De 243 værelser og suiter, som er fordelt på 27 etager i tre tårne, er store, lyse, luksuriøse med alt det 5-stjernede jazz og en vidunderlig udsigt over Det Atlantiske Hav og stranden. På den rummelige balkon finder I en af 80days’ Christoffers yndslings-features, nemlig de store, bløde daybeds, hvor man kan dase i med en kold drink, fødderne oppe og en god bog i hånden. I har en privat Butler tilknyttet værelset, så en Whisky Sour er aldrig langt væk. I Grand Lux Ocean Front værelserne kan man være to voksne og to børn op til 18 år, hvilket gør hotellet til et ideelt valg for familier.

WELCOME TO MIAMI

På St. Regis har i jeres egen private butler tilknyttet jeres værelse eller suite, der står til rådighed og hjælper med alt fra en kop kaffe til at bestille en helikoptertur over Florida Keys. Dette er en signatur-feature for alle St. Regis luksushoteller, der stammer fra det originale St. Regis i New York. Hvis I er bidt af en gal løber eller bare har lyst til en slentretur, kan I begive jer ud på stien, der løber langs stranden. Udvalget af golfbaner i nærheden rækker til mere, end I kan nå på ferien, og Miami Beach Golf Club ligger ikke mere end få minutter væk. På stranden er der wind-surf, parasailing og deep sea fishing. Hvis I vil dykke og snorkle, kan I tage en dagstur til Biscayne National Park, hvor I for eksempel kan sejle ud langs de små tropiske øer Florida Keys.

BURGERS & SUSHI

Når I træder ind på Atlantikós, bliver I mødt af en eksklusiv restaurant med åbenlyse græske rødder. Køkkenchefen tager jer med på en kulinarisk oplevelse fra Middelhavet suppleret med frisk frisk fra Miami’s lokale fiskere. BH Burger Bar afslører sig selv med navnet, og her serveres der gourmet burgere og milk shakes, som de kun kan laves i The Land of Dreams. Prøv for eksempel Wagyu Beef Burger og en Salted Caramel Milkshake! Den imponerende St. Regis Bar, Wine Vault & Sushi lounge kan prale af at være det eneste live music venue i Bal Harbour, og musikken bliver kombineret med de fineste flasker champagne, årgangsvine, velsmagende cocktails og innovativ sushi. La Gourmandise er afslappet fransk cuisine, og det er det perfekte spot til macarons og eftermiddagste.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste