SONEVA JANI

Udsigten er lovende, og de fem øer i den nordlige Noonu Atoll ser indbydende op på jer i vandflyet. Nu mærker I for alvor, at ferien er i gang – selvom børnene sikkert har snakket non-stop om jeres villa med den private vandrutsjebane, siden I bookede rejsen. Ved ankomst mødes I med smil og en varm velkomst. I tager jeres sko af for første og nok sidste gang mens I opholder jer på fabelagtige Soneva Jani. For her på det eksklusive lagune-resort er der nul-sko politik – og festen er kun lige begyndt.

CHARLOTTES FROSTS REVIEW:

“Følelsen når du cykler afsted på din egen elcykel henad de lange træ-broer, der forbinder de store Over-Water-Villas, er essensen af ferie og frihed. Barfodet og med et håndklæde i cykelkurven. Ingen planer, intet du skal nå. Det skulle da lige være en iskold friskpresset juice, inden det lune turkise vand og dykkermasken kalder på dig“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-13t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

ROBINSON CRUSOE ROMANTIK

Soneva Jani er et af de mest spektakulære ø-resorts på Maldiverne. Her handler det om at opleve og at skabe minder i pagt med naturen. Med fem øer er arealet stort, men resortet har kun 24 sublime overwater villaer, der skyder ud fra en 1,8 kilometer lang bro, 27 water reserves og en håndfuld overdådige beach villaer. Fire ud af de fem frodige tropeøer er ubeboede, så der er rig mulighed for at lege luksus-Robinson Crusoe for en dag.

OVERDÅDIGE VILLAER

Resortets villaer er lyst og simpelt indrettet af Eva Shivdasani, den ene halvdel af parret bag Soneva Jani.  Materialerne er alle valgt med omhu og omtanke for bæredygtighed, og med lyset, luften og det Indiske Ocean som inspiration. Den mindste villa er en One Bedroom Villa på overdådige 416 m2, der folder sig ud på to etager.  Vi kan varmt anbefale, at I vælger villaerne med egen rutsjebane, der ender direkte i det krystalklare Indiske Ocean. I har privat pool, direkte trappe til havet og en stor terrasse. Villaerne er store med forskellige soveværelser, star-gazing loft over sengen i jeres Master Bedroom, skønne badeværelser og en fantastisk tagterrasse med plads til at spise middag. Til villaen har I en butler tilknyttet og et arsenal af egne cykler, så I nemt kan trille ind mod hovedøen Medhufaru. Villaerne kommer i flere størrelser med op til 4 værelser, så flere familier eller generationer kan nyde Maldiverne under samme tag.

TO THE OCEAN, WITH LOVE

Sonevas filosofi er præget af stor fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Hvert resort har unikke programmer for genskabelse af koralrev, genbrug og nænsom brug af ressourcer. Hvert år donerer  Soneva-kæden til bæredygtige og sociale projekter både i lokalområdet og over grænserne.

Det Indiske Ocean, og i særdeleshed vandene omkring de maldiviske øer, er en af verdens mest suveræne legepladser for vandhunde. På Soneva Jani kan I komme ud med resortets egen marinebiolog – er I heldige, vil I både se havskildpadder og rokker. Al ikke-motoriseret vandsport er inkluderet, og den gigantiske lagune er som skabt til paddleboard, havkajak og katamaran-sejlads. Soneva Jani kan arrangere et uforglemmeligt delfincruise, hvor I sejler tilbage mod jeres villa, mens solen går ned.

SOUL FOOD PÅ MALDIVERNE

Hjertet af ekslusive Soneva Jani er The Gathering, hvor I finder de skønne restauranter, spa, yoga pavilloner, bibliotek og vinkælder. Her er der masser af hyggehjørner, og udvalget af mad og drikke er imponerende. Nyd friskpressede juice og salater på So Fresh. So Cold kører med omkring 50 forskellige hjemmelavede is og håndlavede chokolader– mon I kan nå at smage alle? På The Gathering er der morgenmad, frokost og aftensmad.  The Crab Shack disker op med srilankansk Mud Crab curry, Alaska-krabber og iskold rosévin. Er I ude på en særlig aften kan I tage på So Experimental eller So Starstruck, der serverer middag under stjernerne på The Observatory. Sobah’s ligger 15 minutters seljtur væk på en ubeboet ø. Køkkenet er traditionelt maldivisk, og der er kun plads til fine dining for en heldig skare på 18 personer.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste