SIX SENSES LAAMU

Six Senses Laamu er et skønt ø-paradis, der løfter castaway-chic til nye niveauer. Det er et af de mere afsidesliggende resorts; cirka 40 minutters flyvetur fra Male samt en kortere transfer med speedbåd. Men den ekstra indsats er det værd – I ankommer til et af Maldivernes dejligste resorts. Six Senses Laamu er rustikt, men luksuriøst (zen, but make it stylish) med smukke omgivelser og øje for detaljen i den skønneste blanding af bæredygtighed og dekadens.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Super veldrevet resort, hvor man altid er sikker på ekseptionel service. Det er barfodsluksus på den helt rigtige måde og man føler sig hjemme med det samme. Det er det eneste hotel i atollen, og der er dermed uhindret udsigt lige meget, hvor du kigger hen. Den eneste larm du vil høre, er fra fiskemanden der kommer med friske fisk. Tag en tur til picknick island med mad og snorkeludstyr og få din helt egen robinson crouso oplevelse.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

SEA YOU THERE!

Vand er det bærende element på Laamu og selvom det kan være svært at tro, at nogle laguner på Maldiverne kan være bedre end andre, er den omkring Six Senses Laamu særlig storslået. Den vikler sig hele vejen rundt om resortet, som en intens azurblå iris og strækker sig langt ud i det fjerne. Snorkler man i det klare vand, kan man se helt ned til den fløjlsbløde sandbund.

SIX SENSES LIVING

Resortets villaer er bygget af bæredygtige materialer med en lethed og opfindsomhed, der gennemsyrer designet. Alle bygninger er designet til at fremhæve resortets naturlige omgivelser. Over Water villaerne er selve essensen af drømmen om Maldiverne. De har alle privat soldæk, uforstyrret udsigt og direkte adgang til det krystalklare vand. Strandvillaerne er hyggelige og indbydende med et tree-top level soldæk, hvor der er mulighed for at sove under stjernerne eller spise en romantisk middag.

BACK TO NATURE

Laamu er et “no shoes, no news” resort, der opfordrer til en ferie i bare tæer med minimal forbindelse til resten af verden. Aviser er kun tilgængelige efter anmodning og villaernes fjernsyn er diskret skjult bag tekstiler.

For at mindske belastningen af det lokale miljø anvender Six Senses Laamu sine egne genanvendelige glasflasker, undgår engangsplastik og sigter mod at være helt plastfrit i 2022. Halvdelen af alt salg af vand går til resortets bæredygtighedsfond.

MIMOSA, SASHIMI, CEVICHE…

Maden på alle Laamus restauranter er sund, lækker og nytænkende. Leaf, signaturrestauranten, ligger højt oppe i træerne på en baldakinplatform med udsigt over den økologiske køkkenhave. Prøv den lokalt fangede Laamu ceviche med pomelo, grøn mango og tomatsorbet. Hver morgen begynder med en overdådig champagne-morgenbuffet i restauranten Longitudes pavillon med stråtag og glaspaneler i gulvet. Champagnen ledsager en fest af frisk frugt, kager, oste og charcuterier. Hver aften er der plads til tolv gæster på Over Water restauranten Zen, der serverer moderne japansk fusion. Måske bedst af alt, er isbaren med en tilsyneladende uendelig strøm af smagsvarianter.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste