SIX SENSES IBIZA

På den smukke, rustikke nordkyst for enden ad en snoet grusvej, helt ude på kanten af den fyrretræsdækkede bjergskråning, der hæver sig over Cala Xarraca’s turkisblå, klare vand. Lige her, omgivet af rå og utæmmet natur, bliver I mødt af Six Senses Ibiza. Det stilsikre hotel er svaret på moderne, hippi-chik luksus. Her rejser I ikke bare til en destination omgivet af autentisk skønhed i naturlige omgivelser med gennemført og smagfuld stil – I ankommer til en helt anden frekvens. En eco-boheme atmosfære af ro, afslappethed og nærvær – perfekt til en solferie for både par og familier.

CHARLOTTES REVIEW:

“Six Senses Ibiza er et sted, hvor I virkelig kan nulstille, tanke op og slappe af i smukke omgivelser. Maden er meget lækker med alt grønt fra deres egen økologiske have. Atmosfæren og ‘attention to detail’ er uovertruffen – både når det kommer til stil og indretning, oplevelser og aktiviteter og service. Jeg har ikke oplevet det bedre på Ibiza.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 5 t
Bedste periode: Sæsonen starter i maj og slutter midt oktober
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

HOME AWAY FROM HOME

Six Senses Ibiza har 116 skønne værelser, suiter og villaer fordelt på 12 kategorier. Alle er unikt indrettet i lyse toner og med naturmaterialer i lækker bohemestemning – og med stedets sans for det stilfulde og luksuriøse. Udsigten over bugten og de frodige køkkenhaver fra jeres terrasse eller lille have er ganske enkelt bjergtagende. Rejser I en stor familie, flere par sammen eller på tværs af generationer, kan I bo i et townhouse, som kommer med 3-5 soveværelser og egen pool. Og så er stedets infinity pool lige værd at nævne – den er bare toplækker.

FRA ØKO-HAVE TIL MAVE

Omdrejningspunktet for de kulinariske oplevelser, der venter jer på Six Senses, er den israelske stjernekok Eyal Shani, der er kendt for sin brændende passion for grøntsager. Han dirigerer et innovativt middelhavskøkken på et virkelig højt niveau. Menuen udvikles ud fra årstidens grøntsager og alt høstes dagligt fra stedets egne bugnende, økologiske køkkenhaver.  Alle ingredienser er håndplukket til menuen – æggene fra stedets egne høns, kødet fra de fritgående køer og agern-fodrede grise og de lokalt fangede fisk og skaldyr. Kvalitet og økologi er buzz-ordene.

THE FARMERS MARKET

Udover HaSalon, som er stedets bankende hjerte og hovedrestaurant, finder I det rustikke og charmerende The Farmers Market & The Orchard, som har til huse i en 400 år gammel gård og olivenmølle. Her sidder man ved langborde omgivet af resortets økologiske landbrug og køkkenhaver og kan forkæle sine maver med resortets friske råvarer. Der bliver løbende arrangeret pop-up madkurser i samarbejde med forskellige gæstekokke. Live Cave, der ligger helt nede ved vandet, byder på virkelig lækker tapas og kreative deleretter samt et stort udvalg af klassiske og originale drinks.

SPOT-ON SPA

Six Senses Spa er uden sammenligning. Her er 1200 kvm wellness-område med tre studier, udendørs boksering og en bar med alt hvad kroppen drømmer om af fristende økologiske juicer, detox og smoothies. Fokus er mindfulness. Her kan I få en skræddersyet holistisk behandling i hænderne på nogle af de allerbedste behandlere hentet til stedet fra alle verdenshjørner. Alt udført med de lækreste økologiske naturprodukter. Vi anbefaler at tage en guidet yoga-time med Six Senses’ dygtige yoga master oppe på The Yoga Platform på roof-toppen med det smukkeste kig udover bugten.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste