SIX SENSES DOURO VALLEY

Højt på en bakke, med udsigt over vinmarkerne i Douro-dalen og floden nedenfor, ligger Six Senses Douro Valley i en smukt renoveret herregård fra det 19. århundrede med strålende haver og bjergtagende panorama vyer. Her glider Douro-floden stille forbi og snor sig gennem det kuperede terræn, dekoreret med vinstokke, frugtplantager og charmerende små byer.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“For mig er Six Senses Douro Valley smukke omgivelser og skønne vine – og morgenmaden er virkelig lækker og pænt præsenteret. Det er helt perfekt, at starte en 10 dages sommerferie i Portugal med nogle dage her. Børn er velkomne, men hotellet passer bedst til par eller til familier med lidt større børn. “

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 3t
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel:  -1 time

VELVÆRE & VINMARKER

Six Senses Douro Valley er den luksuriøses kædes første resort i Europa. Her kan I læne jer tilbage og bare tage ind og imod – og nyde alt, der omgiver jer. Et ophold her vil byde på smukke grønne omgivelser, økologiske produkter fra køkkenets egne haver og en spa udover det sædvanlige. I bliver hurtigt lullet ind i et univers af velvære, god smag og tårnhøj service i bedste Six Senses stil. Desuden er et ophold her lig med store vinoplevelser, både i hotellets gastronomiske restauranter og gennem besøg på de lokale vinmarker – Douro dalen er nemlig den ældste vinproducerende region i verden. Husk at pakke både de gode gå-sko og dem til pænt brug; stedet er mere end oplagt for par på en romantisk afstikker med fokus på ro, vandreture og lækker mad.

SMAGFULD MODERNE LUKSUS

De 60 værelser er omhyggeligt renoveret med smukke egetrægulve og naturtekstiler, der giver et moderne indtryk, dog med respekt for den gamle herregårds historie. Indretningen er stilren med gennemført fokus på detaljen og fyldt med varme. Værelserne er lyse og har en vidunderlig udsigt over floden og vinmarkerne, enten fra de store gulv-til-loft vinduer eller de private terrasser. Sengene er små mirakler i sig selv og I vil sove som en drøm på de speciallavede madrasser med temperaturregulerende puder og dyner og det lækreste organiske bomuldssengetøj. Som prikken over i’et kan køleskabet på værelset blive fyldes med de bedste Douro-årgange, hvis I ønsker det.

BÆREDYGTIGHED & MILJØANSVAR

Miljøbevidsthed er kernen i Six Senses etos og Douro Valley er ingen undtagelse. Mange af køkkenets råvarer dyrkes økologisk på stedet, toiletartikler er pakket i genbrugspapir og under resortets renovering blev der omhyggelig brugt miljøvenlige materialer. Hotellet donerer desuden 50 procent af sit vandflaskesalg til lokale velgørenhedsorganisationer og sponserer et antal lokale miljøtiltag, blandt andet bevarelsen af det lokale, truede Miranda-æsel og bevarelsen af Douro flodens økosystem.

GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Hotellets restauranter byder på en fest fra regionen, hvor mange af produkterne kommer fra den frodige dal og det omkringliggende landskab. En organisk have med grøntsager og urter ligger lige ved ejendommen, hvor de friske ingredienser høstes efter behov. Hovedrestauranten Vale de Abrãao spreder sig over et åbent køkken, en spisestue og en solkysset terrasse hvor pladserne er arrangeret omkring et rislende springvand med udsigt over de omkringliggende vinmarker. Menuen er nøjsomt udviklet for at fremhæve regionens råvarer og dagens høst fra de organiske haver: fersken gazpacho, havfrisk multe, lækker portugisisk æble tærte. Derudover er der mulighed for at nyde fine dining på The Dining Room i historiske omgivelser, eller tapas, afternoon tea og drinks på Quinta Bar and Lounge.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste