SHANGRI-LA LE TOUESSROK MAURITIUS

Shangri-La Le Touessrok Mauritius har en perfekt, naturskøn beliggenhed i det østlige Mauritius på Trou d’Eau Douce Bays uberørte, kridhvide sandstrande med palmer, der bøjer sig blødt indover sandet, og kaster behagelig skygge og med udsigt udover det smukke, turkise Indiske Ocean. Her møder det sofistikerede det legendariske med inspiration fra Le Touessroks rige historie, med et strejf af Caribien.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“På Shangri-La Le Touessrok har jeg spist verdens bedste trøffel pizza, så god er den. Hotellet er super dejligt for både familier og par. For par har de desuden en adults only “Frangipani afdeling” hvor de serverer de lækreste sundowners hver aften. Og så kan de altså bare noget helt specielt med maden. “

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: +Mauritius kan besøges året rundt
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

MODERNE LUKSUS & VANDSPORT

Shangri-La Le Touessrok Mauritius er ren forkælelse i en afslappet, intim og privat atmosfære. Resortet inviterer til moderne luksus, gourmetoplevelser, private øer med flere strande, to skønne pools og en smuk bountystrand med turkis vand – hvor der er langt i mellem solsengene. I vil fra start bemærke at servicen er upåklagelig og behagelig, og der er tænkt over selv de mindste detaljer. Er I til vandsport, kunne I ikke have fundet et bedre sted end her. Der er vandski, dykning og snorkling, hobie cats, parasailing og kajakker for bare at nævne et par i det vilde udvalg.

THE SUITE LIFE

De 200 smukke og smagfuldt indrettede værelser og suiter har alle privat terrasse og havudsigt og nogle har direkte adgang til stranden. Frangipani suiterne, der ligger eksklusivt i eget område, er efter vores mening helt sublime. Her får I ekstra goder som for eksempel in-room check in, adgang til à la carte morgenmad på Republik Beach Club & Grill Cocktail, aftencocktails og daglig opfyldning af den gratis mini-bar. Derudover har Shangri-La tre store beach villaer med privat infinity pool samt 24 timers butler service.

TO PRIVATE ØER

Unikt for det smukke resort er adgangen til to private øer. Den private ø Ilot Mangenie er åben udelukkende for Shangri-La gæster og har en trendy Beach Club med lækker mad og kolde drinks. Øen Ile aux Cerfs har en spektakulær 18-hullers mesterskabs-golfbane, der er designet af den berømte pro-golfspiller Bernhard Langer. Når I bor på Le Touessrok, får I to gratis greenfees pr. værelse pr. dag.

GOURMETRESTAURANTER

På selve Le Touessrok spiser I suverænt på de fire restauranter. Le Bazar er tilbagelænet, hyggelig og har et internationalt menukort – husk at prøv deres Herbs and Juice Bar. Republik Beach Club & Grill er den afslappede, hippe helt nede ved stranden. Spis en dejlig middag, mens bølgerne ruller ind og slut af med lækre cocktails. Safran er indisk og mauritisk inspireret og I kommer på en sanserejse til østen. Kushi er den japanske gourmet restaurant med en udsøgt sushibar, shabu shabu, kobe menu og selvfølgelig den traditionelle Omakase menu, hvor chefkokken udvælger retterne.  På Sega, der er en Tiki bar med mauritisk inspirerede cocktails, kan I få en god snak med deres rom-sommelier. Terrassen er det perfekte sted at nyde en cocktail og live-musik.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste