SHANGRI-LA AL HUSN RESORT AND SPA

Fantastiske Shangri-La Al Husn i Oman er som skræddersyet til en dejlig ferie. Det store resort ligger smukt mellem de dramatiske bjerge, det gyldne sand og det blå, varme hav. Sæt hverdagen på “hold” og træd ind i et 5-stjernet arabisk eventyr.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Omgivelserne er dét jeg husker – især de flotte stenformationer ude i vandet. Udover at nyde den gode mad og de smukke solnedgange skal du huske at snorkle, da skildpadderne er vilde med, at opholde sig i vandet her omkring.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Oman: 9,5t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter).

MED UDSIGT OVER BUGTEN

Oman’s kyststrækning er 1700 km lang og ligger ud til hele tre have: Omanbugten, Det Arabiske Hav og Det Indiske Ocean. Shangri-La består egentlig  af 3 hoteller – Al Waha, Al Bandar og Al Husn, men vi arbejder primært med Al Husn, som mest henvender sig til voksne over 15 år. Al Husn byder blandt andet på en privat og afsondret 100 meter lang strand og en infinity-pool, spa, tennisbaner, PADI dykkercenter og mange gode restauranter.

 

SKØNNE RESTAURANTER

Al Husn har fire restauranter og to lounger, der byder på innovative spiseoplevelser.  Restauranterne omfatter en strandgrill med frisk fisk og skaldyr, barbecue og en pool-café med skønne og sunde økologiske retter. Der er 15 andre spisesteder på de tilstødende søsterhotel med blandt andet andet arabisk, libanesisk, asiatisk og italiensk køkken, tapas, samt flere caféer og barer.

TURTLE TIME

I månederne juni – november er det skildpadde-(høj)sæson på Shangri-La’s private strand, men man kan være heldig at se dem hele året.  Shangri-La’s “turtle ranger”, passer på skildpaddernes reder på resortets store strand, som gennem mange år har været en yndet location for skildpadderne, når de skal lægge deres æg. Turtle rangeren markerer skildpaddernes reder, så resortets gæster ikke skader de dyrebare æg. I kan melde jer hos Shangri-La’s concierge-service, og blive vækket, hvis en skildpadde skulle komme op og lægge sine æg. Dette sker nemlig oftest om natten. I år havde Shangri-La ca. 120 reder og mere end 10.000 baby-skildpadder klækkede fra deres æg og tumlede mod havet.

MELLEMØSTENS JUVEL

Oman byder på meget mere end strandferie. Kombiner Shangri-La med 3-4 dage inde i landet – sov i ørkenen, besøg autentiske markeder, tag en vandretur i Oman’s Wadier (oaser), besøg fiskerbyer og nyd fantastisk natur. Overalt bliver I mødt af en venlig og imødekommende befolkning, der efterlader jer med mindeværdige oplevelser og et 5-stjernet arabisk eventyr.

Shangri-La ligger ca. 15 min i bil fra Muscat, Oman’s hovedstad. Muscat kan kort beskrives som en dejlig by med masser af spændende, lokale restauranter. Shangri-La tilbyder gratis shuttleservice til byen. Husk at Oman er muslimsk, og derfor serveres der ikke alkohol på de lokale restauranter i Muscat. Kun hoteller har alkoholbevilling i Oman.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste