SANI RESORT, HALKIDIKI

Det super familievenlige og familieejede Sani Resort ligger i det nordlige grækenland på den smukke Kassandra-halvø – den første af Halkidikis tre halvøer – og er et af de bedste luksushoteller i Grækenland. Sani Resort er et økologisk dyrket reservat af rustikke pinje-fyrreskove, skønne olivenlunde, fuglereservater og søer, der strækker sig over et 400 hektar stort område omkring marinaen og de endeløse, gyldne sandstrande. Sani har altid haft et stort fokus på bæredygtighed og samspillet mellem mennesker og natur, og har vundet mange priser for prioritering af bæredygtighed og økologi i driften af resortet. Trods størrelsen er Sani altid personligt, og man mærker, at der er tænkt over hver eneste detalje.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Resortet føles som en lille by, med mange dejlige restauranter og en skøn stemning. Her er plads til alle, småbørnsfamilier, par og den store familie med alle generationer afsted. Her er meget at se og opleve, så en ferie på Sani bliver nemt noget mere end bare pool og strand. Resortet har desuden Football Academy for børn i alderen 4-16 år, som helt sikkert vil være et hit.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t45m med direkte fly i højsæson
Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: +1t

FANTASTISK FAMILIERESORT

Sani Resort er fantastisk – ikke mindst når I rejser som familie med børn. Her får I fredfyldte og smukke omgivelser, hvor I kan nyde naturen i luksus og komfort. Sani Resort udgøres af fem hoteller, der tilbyder noget til enhver smag. 80days arbejder med fire af de i alt fem hoteller: Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias og Sani Dunes. Alle fire hoteller har skønne, store pools og ligger lige ud til stranden. Der er frit valg imellem resortets 26 restauranter, og så har Sani Resort en virkelig god Kid’s Club delt op i flere afdelinger, som tager sig helt fantastisk godt af alle børn – helt ned til 3 måneder.

SANI CLUB

Sani Club ligger i den fjerneste ende af resortet med udsigt over den smukke bugt og Olympus. Her bliver i indkvarteret i charmerende og elegante bungalows, som er enkelt og smagfuldt indrettede i blå og lyse farver. Rejser I en større familie og har brug for ekstra plads og privatliv, er der også mulighed for at bo i Two Bedroom Suite med egen have (nogle med privat pool), som ligger en kort gåtur fra stranden – alle med fantastiske gulv-til-loft vinduer. Sani Club har sin egen Kid’s club og vuggestue, et vandsport- og dykkercenter samt et lækkert spa- og fitnesscenter.

PORTO SANI

Porto Sani ligger, som navnet antyder, tæt på den hyggelige og livlige marina. De dejlige 148 værelser har alle enten privat balkon og terrasse. Prøv også Porto Sanis nye store opvarmede lagune-agtig pool, der er skøn at boltre sig i. Der er også en voksenpool, hvis man har lyst til lidt ro, en kold drink og en god bog. Porto Sani føles lidt som en hyggelig lille by, der ligger rundt om lagune poolen og der er gode restauranter og en dejlig spa.

SANI ASTERIAS

Sani Asterias er mere intimt og boutique-hotel-lignende med sine blot 57 lækre suiter, en eksklusiv privat strand-strækning, opvarmet pool og spa. Family Deluxe Suiterne er enkelt og stilfuldt indrettede og rummelige med to soveværelser, to badeværelser og en separat stue og have. Sani Asterias kan prale af at huse ‘Water Restaurant’ der med sine Michelin-stjernede kokke og udsigt over lystbådehavnen, eksklusivt forkæler de gæster, der bor på Sani Asterias.

SANI DUNES

Sani Dunes er raffineret og elegant med en voksen atmosfære. Børn er velkomne alle steder. Værelserne er lyse og luksuriøse på en underspillet måde. Alle har naturligvis egen balkon eller terrasse og I er kun få skridt fra enten poolen eller havet. Sani Dunes byder på tre restauranter, masser af aktiviteter til lands og vands og et lækkert spa.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste