ROYAL PALM BEACHCOMBER

Beachcombers flagship boutiqueresort på Mauritius og juvelen i kronen har passende fået navnet Royal Palm. Det eksklusive resort, der er medlem af Leading Hotels of the World, ligger ugeneret på nordvestkysten af paradisøen og er derfor beskyttet mod passatvinden. Der er kun en kort gåtur til den livlige strandby Grand Baie, men når I er på resortet, er der en følelse af privatliv, fred og ro.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Her får du den bedste strand på Mauritius, et skønt køkken og en service du ikke kan sætte en finger på. Hvert værelse har deres egen parasol og private liggestole på stranden. Hvis I har behov for, at der skal ske lidt, så ligger hotellet, som et af de få, en kort gåtur til fra Grand Baie.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

DET BEDSTE AF MAURITIUS

Royal Palm er et sted for kræsne rejsende. Foran resortet ligger den smukkeste hvide sandstrand, hvor I kan nyde soundtracket fra bølgerne og palmerne, der hvisker i vinden. Det topprofessionelle og søde personale har en imponerende evne til nærmest at læse tanker, og de opfylder diskret og opmærksomt jeres mindste ønsker. Selvom resortet ligger i den mindre ende af skalaen, vil I på ingen måde mærke det på faciliteterne. Her er alt hvad I kan drømme om, når det gælder lækre restauranter, aktiviteter og den velgørende spa. Royal Palm er fantastisk til par og honeymooners, men er i den grad også god til familier med børn.

SUITER MED HAVUDSIGT

Der er kun 69 suiter på Royal Palm Beachcomber, hvilket placerer resortet i den mindre og mere intime ende af skalaen af luksusresorts på Mauritius. Alle suiter er rummelige og dejligt indrettet med en betagende udsigt. De har alle privat terrasse, der vender ud mod Det Indiske Ocean og den kridhvide sandstrand, der er flankeret af svajende palmer og tropiske haver. De skønne Junior Suiter er store og rummelige med 60 m2, og hvis I skal skeje helt ud, kan I sprede jer i den fantastiske 385 m2 store Royal Suite. På stranden eller ved en af de tre dejlige pools er der med masser af plads og skønne solsenge.

PARADIS FOR VANDHUNDE

Mauritius er et paradis for vandhunde og Royal Palm har et veludstyret vandsportscenter. I kan bruge hele dagen på vandet med vindsurfing, kajakker, vandski og dykning. En fantastisk måde at opleve lagunen på er med glasbundsbåd, katamaran eller på et dagscruise med jeres egen kaptajn på en privat yacht. Tal med hotellets concierge og book en fantastisk delfin- og hvalsafari på det turkisblå Indiske Ocean. Det er noget helt særligt at komme så tæt på nogle af naturens mest fascinerende havdyr.

FOODIE-HEAVEN

Det gastronomiske niveau på Royal Palm er højt, og her er hele tre restauranter at vælge mellem. La Goélette ligger med udsigt over bugten, og her serveres et miks af internationalt cuisine og lokale specialiteter fra Mauritius. Morgenmaden nyder I også her og der er både à la carte og buffet. På den afslappede frokostrestaurant og bar Le Bar Plage, som ligger lidt ned af stranden, kan I tage en pause fra de skønne sunbeds og tanke op på lette lækre frokostretter og kolde drinks. Trattoriaet La Brezza serverer italiensk cuisine og gode vine, og her slipper I heller ikke for en betagende udsigt over Det Indiske Ocean.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste