ROYAL CHAMPAGNE HOTEL & SPA

I det nordøstlige Frankrig, i et gammelt gæstgiveri og posthus, ligger hotellet Royal Champagne med udsigt over Marne-dalens vinmarker. Her får I den perfekte getaway for par og venner, med lækker mad, spa og stilrene omgivelser – og selvfølgelig masser af champagne. Royal Champagne er lækkert, afslappet og 5-stjernet fra den øverste hylde.

STEENS REVIEW:

“Få steder i Frankrig er så smukt beliggende og så gennemført indrettet, som Royal Champagne. I min bog skal man helst have 4 nætter, så har man nemlig en hel dag til at opleve Épernay og spadsere en tur på Avenue de Champagne hvor flere af de store champagnehuse ligger. På vejen svinger man forbi hyggelige Hautvillier hvor Dom Perignon ligger begravet. Man skal også bruge en dag i Reims med besøg i den flotte katedral. Og man skal ubetinget have en dag til blot at opleve Royal Champagne, tage på en travetur blandt vinmarkerne, nyde spaen og de to pools, eller sidde med en flaske Leclerc Briant på sin terrasse. Det er kort og godt på alle måder en fantastisk oplevelse! Husk, at bor man i København er der ikke meget længere til Royal Champagne end til Henne Kirkeby…“

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t til Paris + 40 min med TGV fra Paris til Champagne-Ardenne
Bedste periode: Hele året
Tidsforskel: Ingen

CHAMPAGNE IS THE ANSWER

Par og alle der holder af et lækkert hotel med god mad, vin, kultur og historie vil forelske sig i Royal Champagne. Hotellet er medlem af den eksklusive ”Relais & Châteaux” gruppe og dets berømte restaurant Le Royal har en flot Michelin-stjerne under taget. Champagne, kultur, natur og kulinariske oplevelser står i kø og udsigten fra hotellets værelser vil sænke jeres skuldre og sende jer i zen på et øjeblik. En tur hertil kan med fordel kombineres med nogle dage i Paris – TGV toget fra Paris til Champagne-Ardenne tager kun 40 minutter og er lidt af en oplevelse i sig selv.

A ROOM WITH A VIEW

Midt imellem vinrankerne ligger Royal Champagnes lange hotelbygning, hvis storslåede udsigt over vinmarkerne er blåstemplet af Unesco. Det er et lille hotel med kun 47 suiter – alle med balkon eller terrasse og indrettet i douche farvertoner, der leder tankerne hen på champagnens guldbløde skær. Badeværelsets hylder bugner af Hermès produkter og de stilrene værelser bader i naturligt lys fra store vinduer. Udenfor vinduerne folder Marne-dalen sig ud med en udsigt, som er et postkort værdigt.

 

UNE EXCURSION FANTASTIQUE

Hvis det er afslapning, I har brug for, kan dagene på le Royal Champagne nemt fyldes med, at nyde maden, champagnen og udsigten. Men området er oplagt til udflugter til vingårde og vinkældre, sejlture på Marne og besøg i Reims med den berømte katedral, hvor alle konger og kejsere er kronet. I Reims kan I opleve de gigantiske underjordiske kalkgange, hvor millioner af champagneflasker bliver lagret. Det smilende og hjælpsomme personale på Royal Champagne arrangerer gerne leje af cykler, ridning, hot air ballooning, golf og sightseeing på vingårde og i Reims.

WHEN IN FRANCE

Ingen rejse til Frankrig uden fantastisk cuisine. På Royal Champagne kan I nyde af den Michelin-stjernede restaurant Le Royals sofistikerede menu, der er en hyldest til regionale retter, fortolket med et let og moderne touch. Bistroen Le Bellevue disker op med et stort udvalg af champagne, der indtages under lysekroner lavet af tusindvis af krystaller eller på terrassen når vejret tillader det. Bellevues lækre, franske menu byder på specialiteter som fois gras, terrines og gedeost fra Argonne. Der er også mulighed for en ‘Chef’s Table’ oplevelse – men husk at den skal reserveres i god tid.

STEENS SPECIAL

Tag TGV toget til Champagne-Ardenne fra Paris. Ved fremkomst venter en transfer til hotellet eller en lejet bil. Vi arrangerer selvfølgelig billetter, transfers, sightseeings- og oplevelser på hele turen. En perfekt forlænget weekendpakke kunne ifølge Steen indeholde:

  • 1 times spa-behandling for to
  • Udflugt til Reims og den berømte katedral
  • Udflugt til Epernay og champagnehuset Leclerc Briant inkl. rundtur i husets kældere og smagning af deres cuvées
  • Middag for to på Michelin-restauranten Le Royal
  • Lån af cykler til en tur i de smukke omgivelser

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste