ROSEWOOD PHUKET

Andamanerhavets bølger ruller ind i smaragdgrønne Emerald Bay, mod palmeklædte sandstrande og Rosewood Phuket. Vi har længe været tilhængere af Rosewoods gennemførte stil, og  her checker I ind på et luksuriøst refugium. Væk fra masserne. Omgivet af tropiske haver med udsigt til det krystalklare hav. Lad tiden gå i stå på den bedste måde og overgiv jer til forkælelse af Rosewoods dedikerede personale. Stik af, når kulden rammer Danmark – for der er Thailand på sit bedste.

STEENS REVIEW:

“En klassiker på Phuket, og helt klart en 80days favorit, klassisk både i stil og ikke mindst i den excellente service. Stranden er ikke Phukets aller bedste, men det opvejes så rigeligt at de smukke omgivelser. Alle værelser og suiter er virkeligt smagfuldt indrettet, og man er ikke i tvivl om at man er på Phuket, Rosewood har en eminent evne til at man virkelig får en sense of place.“

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 11t
Bedste periode: November – april
Tidsforskel:  +5t (sommer) +6t (vinter)

STRAND, PALMER & POOL

På Rosewood Phuket er I altid i nærheden af vandet, og det gælder også, når I slænger jer ved den skønne organisk formede pool, der ligger lige bag stranden omgivet af små haver. Palmerne svajer, solsengene er komfortable og poolbutlerne sørger for, at selv jeres mindste behov er dækket. Et område er dedikeret til at svømme baner, et er til børnene og et er til bare at tage det helt afslappet med en kold kokosnød i hånden og solbriller på næsen.

RUMMELIGE VILLAER

Rosewood Phukets smukt designede villaer og pavilloner med privat pool og havudsigt blender naturligt ind i omgivelserne med de frodige vækster og den ugenerede strand, og her eksisterer en skøn ro. I alt er der kun 54 pavilloner og 17 villaer.  I bor i tilbagelænede og luksuriøse rammer, hvor de naturlige materialer, en neutral farvesammensætning og en subtil Thai-inspiration smelter sammen med lyset i en tidløs elegance.  Gennem de store glasskydedøre er der udsigt til jeres private terrasse med tilhørende pool – slæng jer I sofaen eller i den dobbelte daybed og nyd udsigten over havet. Den mindste pavillon er 130 m2, og attention to detail gennemsyrer alt fra sengetøj til det udendørs badekar. Two Bedroom-mulighederne er perfekte, når I rejser som familie.

ECO LUXURY

Hele resortet er bygget efter det såkaldte LEED-standard, som sigter på at mindske miljøpåvirkningen med brug af bl.a. certificerede naturmaterialer, intelligente ventilationssystemer, regnvandsindsamling og Phukets største solcelleanlæg. Derudover samarbejder resortet også med de thailandske myndigheder om at genoprette og styrke koralrevene i Patong-bugten.

KULINARISK FIKSPUNKT

I må ikke snyde jer selv for Rosewoods lækre restauranter. På Ta Khai spiser I fisk og skaldyr ved stranden under rustikke pavilloner, som skaber en nærmest landsbyagtig stemning. Retterne spænder fra autentisk thai til international fine dining. Italienske specialiteter danser ud fra køkkenet på Red Sauce, hvor I enten kan spise i restauranten eller på den hyggelige terrasse med udsigt over Emerald Bay. Ø-stemningen er fuldendt ved poolen på afslappede The Shack, hvor principperne er simpel seafood, grill og lettere retter. Mai er et af vores yndlingsspots til aftencocktails – en stemningsfyldt lounge til afslapning, en friskpresset juice og drinks med chill tunes som soundtrack og smukke omgivelser både dag og aften.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste