ROSEWOOD MAYAKOBA

Smil byder jer varmt velkommen i lobbyen, og I træder ombord i den slanke båd, som mexicanerne kalder en lancha. Snart glider I gennem en snoet lagune flankeret af grøn mangroveskov, og efter få minutter ankommer I til jeres private soldæk i den lavtliggende hvidkalkede suite over vandet. Butleren åbner glasdøren for jer – I er nu for alvor landet Rosewood’s rolige og yderst eksklusive oase Mayakoba og er allerede på vej ned i gear.

STEENS REVIEW:

“Her er alt, du kan forlange af et femstjernet resort. Det er stort, men samtidig ualmindeligt hyggeligt og afslappet. Stranden er fantastisk og den bliver finkæmmet hver morgen. På Zapote Bar går mexikansk mad og cocktails op i en højere enhed i et fedt loungemiljø – jeg troede ikke, at Mezcal kunne smage så godt. “

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 14t til Cancun
Bedste periode: December til marts er den bedste periode.
Tidsforskel: -7t (sommer) -6t (vinter)

LUKSUSBOBBEL I MEXICO

Resortet, der er designet med naturen som største inspirationskilde, blander gennemført luksus og en afslappet atmosfære i et perfekt miks, og jeres vigtigste job er at læne jer tilbage og lade jer forkæle. Med masser af sol, strand og frodige landskaber er der ikke mangel på aktiviteter. Rosewood har som kæde en filosofi, der byder alle aldre velkomne, og derfor er der også tænkt på de yngre gæster. Der er tre pools i alt på Mayakoba. En omgivet af grønt ved lagunen, infinitypoolen ved stranden og den rolige pool i spaen, der er reserveret til de voksne. Og så ligger luksusboblen kun 45 minutter fra lufthavnen i Cancun, så I lander hurtigt på stranden. Rosewood Mayakoba ligger i det såkaldte Mayakoba-kompleks sammen med de tre luksushoteller fra Banyan Tree, Fairmont og Andaz. Det betyder, at I har en stor håndfuld restauranter inden for rækkevidde. Og der er selvfølgelig gratis privat shuttle fra dør til dør.

EKSKLUSIVE SUITER

De 130 eksklusive og rummelige suiter er bygget organisk langs med lagunen og ud til Riviera Maya og det Caribiske Hav. Rosewood Mayakoba er et af de absolut bedste resorts i hele Mexico, kendt for deres høje niveau af komfort, luksus og ro. Alle suiter er holdt i harmoniske materialer som kalksten, glas og træ, indretningen er moderne, og de store skydedøre i glas sørger for at den friske brise, lagunens meditative lyde og lyset er velkomne i de private gemakker. Der er privat plungepool, udendørsbruser, stor terrasse eller soldæk på taget og tropisk have. På det rigtige tidspunkt på dagen er det passende nyde en kold drink, mens de elegante hvide hejrer ankommer til mangroveskovene i flok. De mindste suiter er 73 m2, og her er god plads, også til familier med børn. Fra suiterne er der kun fem minutter til den hvide sandstrand og det varme vand – I kan enten hoppe på de lækre cykler og cruise afsted eller ringe efter en buggy.

VANDSPORT & KORALREV

På Mayakoba er alle ikke-motoriserede vandsport som Hobie Cats, kajakker, paddle boards og snorkling gear til fri afbenyttelse – og med en verdensklasse strand og verdens andenstørste koralrev rev på dørtrinnet er her perfekt for vandhunde. Der er mulighed for en smuk ridetur på stranden eller en bådtur med resortets biolog. Selvom man sagtens kan bruge en uge uden at forlade Rosewood Mayakoba, er Mexico en spændende og inspirerende destination rig på kultur og natur. De legendariske cenotes, som er smukke ferskvandshuller midt i junglen, er også værd at udforske. En halv dag på havet kan anbefales, da dykning og sportsfiskeri i området er sublimt. Resortet har en dygtig concierge, der altid står til rådighed, og vi hjælper også gerne med at planlægge ture hjemmefra. Chichen Itza, en af verdens vigtigste mayaindianske ruinbyer ligger kun 2,5 times kørsel fra Mayakoba – vi foreslår at I tager afsted med en privat guide og dykker ned i en af de helt store civilisationers fascinerende historie.

COCKTAILS & GOURMET

Mexico er et af de bedste spisekamre, og Rosewood Mayakobas tre restauranter lever op til de høje forventninger. Casa del Lago er italiensk inspireret cuisine med et mexicansk twist – her starter I dagen med en overdådig morgenmad, og om aftenen er det en chic aftenrestaurant. Med en udsigt, der vil gøre dem derhjemme grønne af misundelse, ligger strandrestauranten Punta Bonita og gør sig til. Tank op på kølige cocktails og lette frokostanretninger, når tiden er inde til en pause fra den bløde solseng. Predinner cocktails, sushi og asiatisk hører til på Agave Azul, der kun har åbent om aftenen – her finder I også et tequila ”bibliotek” med over 100 forskellige premium varianter.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste