ROSEWOOD CASTIGLION DEL BOSCO

Smukke Rosewood Castiglion del Bosco er et af de ældste og bedst bevarede godser i Italien. Boutiquehotellet ligger i Montalcino, Toscana, i hjertet af Val d’Orcia som er klassificeret UNESCO World Heritage Site. Val d’Orcia er et kuperet landskab kendt for sin fortryllende skønhed og forførende farver og teksturer. Dyb grøn i foråret og gyldent i efteråret. Hele Toscana er inden for rækkevidde – fra gallerierne i Firenze til den middelalderlige by San Gimignano, og fra den historiske by Siena til strandene ved Middelhavet.

CAMILLAS REVIEW:

“Her kunne jeg blive i flere uger. Bare udsigten over de svalende bakker er magisk, og her er alt hvad man kan forestille sig af toscana idyl. Ferragamo familiens udsøgte smag sætter sit præg over alt, og bygningerne er de originale – nænsomt istandsat. Det er en stor favorit i min verden af luksus hoteller“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetiden til Pisa: 2t20m
Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

ROSEWOOD I SMUKKE TOSCANA

Et ophold på Castiglion del Bosco er en sjælden mulighed for at nyde Toscana og livet på en pragtfuld landejendom omgivet af bølgende bakker og endeløse vinmarker, smukke cypresser og hundrede år gamle gårde. Her kan I slappe af ved den fabelagtige opvarmede udendørs infinity-pool bygget op i sten og med udsigt til byen Montalcino, der ligger på en bakketop. Godset har milevis af maleriske vandre-og cykelstier med spektakulære højderygge, der slynger sig forbi vandløb, vandfald og skjulte historiske steder. Castiglion del Bosco er en 800 år gammel ejendom, der omfatter ruinerne af et slot, en middelalderlig kirke samt landsbyen, Borgo – engang et vigtigt midtpunkt for landbrug og det sociale liv i området.

TOSCANSK LANDLIG IDYL

Hjertet her er Borgo, en stemningsfuld landsby med små, smalle brostensgader, en gammel kirke og autentisk toscansk landlig idyl. Byens historiske bygninger er smukt omdannet til 23 individuelle luksuriøse suiter med respekt for traditionel toscansk stil og kultur. Hver suite er indrettet med unikke, antikke italienske møbler og kunst. Nogle suiter har separate stuer, mens andre har enorme terrasser – alle med fantastisk udsigt over det kuperede landskab.

Rosewood Castiglion del Bosco har desuden en række fantastisk beliggende gårde fordelt på det godt 4000 hektar store område. Disse er blevet nænsomt restaureret med den oprindelige stil og stemning for øje. Alle villaer har egen have og opvarmet pool. Tre af villaerne ligger i Borgo, og de resterende villaer ligger spredt i området – de der ligger længst væk er 5 km fra Borgo. Villaerne er perfekte, hvis I rejser flere generationer sammen eller hvis I ønsker ultimativt privatliv i eksklusive omgivelser.

GOURMET I TOSCANA

At I spiser godt i Toscana er næsten en selvfølge. Rosewood Castiglion del Bosco har to restauranter. Den mere afslappede, Osteria La Canonica, ligger i det gamle præstehus og her serveres traditionelle osteria-retter. Hjemmelavet pasta, affettati misti (det bedste af skinker, pølser etc.) og skønne oste. På den lidt mere formelle Ristorante Campo del Drago står den på ægte italiensk fine dining. Det er også her morgenmaden serveres. Begge restauranter har skønne udendørs terrasser med udsigt over dalene.

BRUNELLO DI MONTALCINO

Castiglion del Bosco har en historisk vingård, og det kritikerrose Winery er i dag den femte største producent af Toscanas ikoniske rødvin, Brunello di Montalcino. Snyd ikke jer selv for den særlige oplevelse, som det er at deltage på vinture og vinsmagning på stedet. Her tilbydes en portefølje af Castiglion del Boscos eksemplariske årgange. Rosewood Castiglion del Bosco har en køkkenskole med en hel række madlavnings-kurser, en omhyggeligt kurateret butik og en skøn økologisk køkkenhave.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste