ROSEWOOD BERMUDA

På det fortryllende Rosewood Bermuda Resort ligger lykken i vente, badet i lyset af varm elegance og raffineret luksus. Resortet ligger i det fashionable ø-community Tucker’s Point, perfekt placeret på en bakke i et hav af frodigt græs, golfbaner og havudsigt. Med kulinariske gourmetoplevelser og liv langs den private lyserøde kyststrækning er Rosewood Bermuda til dig, der ønsker en ferie udover det ekstraordinære.

STEENS REVIEW:

“Det er utroligt svært ikke at forelske sig hovedkulds i Rosewood Bermuda. Atmosfæren er uovertruffen, dels grundet den sublime beliggenhed og stedets sjælfulde elegance, dels fordi personalet er lige så professionelle, som de er venlige. Stemningen er helt igennem autentisk og indbydende. Det ville være kriminelt ikke også at nævne maden, som er himmelsk og for alvor understreger, hvor meget smag dette resort har. Til trods for stedets popularitet, har man det som hovedpersonen i en film, hvor plottet bare bliver bedre og bedre. Rosewood Bermuda er en instant classic – man har simpelthen lyst til at flytte ind i dette paradis.”

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27/steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12t
Tidsforskel: +4t (sommer) eller +5t (vinter)
Bedste periode: Sommer

ROMANTIKKEN I HØJSÆDET

Siden Rosewood Bermuda åbnede i 2009, har resortet fået ry for at være det perfekte romantiske getaway. Glæd jer til en daglig spa oplevelse i de private bade i hvidt svungen marmor. Fortab jer selv i de små hyggelige afkroge rundt omkring i resortet, eller gå på opdagelse i de underskønne omgivelser.

MAD, KAFFE OG ØKOLOGI

Resortets fantastiske beliggenhed, arkitektur og omgivelser er kun begyndelsen. Kokkekunsten på Rosewood Bermuda er noget, der vil indprente sig i enhver madelskers sjæl. Med syv restauranter, brasserier og lounges er der rig mulighed for kulinarisk variation fra allerøverste hylde. Restauranterne præsenterer gæsterne for økologiske specialiteter og råvarer fra lokalområdet, baseret på øens traditionsrige retter, men med nye originale twists. Er man i humør til en hyggelig kaffestund med sin udkårne, anbefales et af resortets hyggelige brasserier, der med deres service af benporcelæn giver kaffen og de lækre kager lidt ekstra, alt imens det azurblå hav lokker bag de smaragdgrønne bakker i den lune brise.

ROSEWOOD EMPOWERS & SUSTAINS

På Rosewood Bermuda investeres der meget tid og penge i at beskytte øens økosystem, og sørge for at beskæftige så mange mennesker som muligt ved at give tilbage til lokalområdet. Dette mærkes tydeligt på stemningen, der emmer af velvære og glæde. Deres fornemmeste opgave – at give dig dit livs ferieoplevelse, går hånd i hånd med deres bæredygtighedsprincipper. Du kan altså roligt vælge Rosewood Bermuda, velvidende, at du er en del af en god og bæredygtig retning for øen og dens indbyggere, imens du nyder livet.

VELVÆRE I MARITIME VÆRELSER

Rosewood Bermuda har 88 værelser og suiter med dejlige, maritimt inspirerede dekorationer, alle installeret med dybe badekar, dejlig indretning og alt der skal til for et skønt ophold. I boliger med havudsigt tilbydes der to soveværelser med rummelige inden- og udendørs områder, køkken og spisested til små rejsegrupper, med plads til op til 4. Havudsigten fra de smukt indrettede balkoner er et eventyr for sig.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste