RELAIS CHRISTINE

På den venstre Seinebred midt i Saint-Germain-des-Prés, 2-3 minutters gang ind i de små, smalle gader, hvor essensen af Paris ånder ud af de smukke husmure og hvælvede porte, gemmer sig en historiske perle af et boutiquehotel. Hotel Relais Christine ligger lige præcis i smørhullet af byernes by, omgivet af de små hyggelige caféer, skønne restauranter – og blot 10 minutters gang fra Louvre og Notre Dame.

STEENS REVIEW:

“Umiddelbart, når man ser billeder af hotellet, tænker man, at det virker ret ”kulørt” – men så snart man træder inden for døren, kan man ikke andet end blive glad. For det første er man ikke ét sekund i tvivl om, at man er i Paris, for det andet er stilen gennemført, og der er virkeligt tænkt i detaljer “

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Rejsetid:  2 timer
Bedste periode: året rundt
Tidsforskel: ingen

EN GEMT PERLE

Hotel Relais Christine i Rue de Christine er ganske unikt centreret omkring en charmerende lille gårdhave, som flere af hotellets værelser vender ud mod. Stilen og stemningen er kulørt på den gode og helt igennem franske måde. Hvælvede lofter og høje træpaneler, gamle pejse, plys og velour og store malerier. Alle suiter er individuelt indrettede, og intet er underspillet – tværtimod. Beliggenheden bliver ikke meget bedre – særligt hvis I både har planer om at besøge de klassiske high-lights i Paris – de fleste er inden for gåafstand – og også søger den autentiske, lokale pariserstemning.

PARIS MON AMOUR

Paris er kærlighedens og lysets by – og hvert besøg er som en ny forelskelse. Lange slentreture i solen langs Seinen og et kig ind i Notre Dame, de mange blomster og søen med bådene i Jardin du Luxembourg og Louvres endeløse skatkammer af kunstværker. Shopping på Champs Elysées og så en lille pause på den ikoniske Café de Flore, hvor I kan iagttage de forbipasserende over en café au lait. Sene eftermiddage med en Pastis blandt de lokale på en lille plads og sene aftener på en hyggelig restaurant med rødvin i lange baner. Som Ernest Hemmingway meget præcist sagde det: “There are only two places in the world, where you can live happy – at home and in Paris”.

BON APPETIT

På Relais Christine vågner I op til en dejlig morgenmad – til gengæld serveres der ikke frokost eller aftensmad, da der bogstaveligt talt ligger restauranter som perler på en snor lige uden for døren. I forbindelse med receptionen ligger en smuk lounge med bløde møbler og en honesty-bar, så I kan selv skænke jer et glas Carbernet Sauvignon eller en stor gin og tonic, og blot sætte et lille kryds.

ÅRET RUNDT

Paris er et dejligt besøg året rundt – og Relais Christine er en skøn ramme både i det lune forår, i sommeren og i den mørkere og kølige årstid. Om sommeren er suiternes private haveterrasser lige stedet at slappe af med en aperitif, inden knurrende maver og det franske køkken lokker jer ud i det små gader. Når dagene er kortere og vejret lidt køligt, kalder de sene eftermiddage på spil og hygge i de bløde sofaer foran de store, knitrende pejse.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste