RAFFLES MALDIVES MERADHOO

Raffles Maldives Meradhoo er et lille, luksuriøst og smukt afsondret resort. Det egner sig i den grad til dem, som ønsker diskret privatliv og absolut forkælelse. Her er ingen veje, bare sand, og lagunen ligger uberørt, rolig, med det smukkeste turkise vand.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Nøgleord for Raffles Maldives er intimt, personligt og gennemført. Her kan jeg rigtig godt lide at snorkle, da der hver gang er garanti for skildpadder, ved det smukke rev. Og så glemmer jeg aldrig den lækre mad, så dejlig og velsmagende.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

WELCOME TO PARADISE

Flyveturen, med udsigt over små atoller og det krystalklare Indiske Ocean, tager 55 minutter med indenrigsfly fra Male til Kaadedhdhoo lufthavn. Derfra er det kun en 15 minutters sejltur med Raffles private speedbåd til Gaafu Alifu Atollen – en af Maldivernes sydligste atoller. Ved ankomst bliver I mødt af store smil og forkælet med skuldermassage og tropisk juice, serveret i Raffles egne genanvendelige glasflasker. Bagagen bliver bragt til jeres Beach- eller Over Water Villa af jeres private butler, pakket ud og lagt sirligt på plads imens I nyder af følelsen at være ankommet i paradis.

TO RESORTS I ÉT

Raffles Meradhoo er et lille resort med kun 21 Beach Villas og 16 Over Water Villas – alle med private pools. Villaerne er rummelige med højt til loftet og store terrasser. Unikt for resortet er, at det er delt op på to adskilte øer. Beach Villaerne ligger tilbagetrukket blandt grønne palmer på hovedøen, kun et par skridt fra det hvide sand og krystalklare vand. De luksuriøse Over Water Villas, der hæver sig på pæle over lagunens klare vand, spreder sig smukt ud fra en lille bitte ø, kun en kort sejltur fra hovedøen. Bor I en Over Water Villa bliver I sejlet derud i en traditionel Maldivisk Dhoni-båd, hvilket er en oplevelse i sig selv. Alle villaer har et skønt privat dæk ud over vandet og egen trappe lige ned i det krystalklare, lune vand. På en måde føles Raffles Meradhoo som to resorts i ét, så forskellige er oplevelserne på de to øer.

HUSREV & ROKKER

Raffles er et sandt dykkerparadis, takket være lagunens to lettilgængelige husrev og krystalklare dybe lagune med helt vidunderlig sigtbarhed, hvor enhver snorkel og dykkerentusiast er garanteret uforglemmelige oplevelser. Resortet har desuden egen marinebiolog og selvfølgelig et veludstyret vandsportscenter. Raffles Marine-Butlers er uddannede af resortets marinbiolog og tager gladeligt med på jeres snorkling ture, hvis I ønsker. De kan fortælle om revets unikke dyreliv og ved alt om hvor de bedste snorklingspots er og hvor der er størst chance for at støde på havskildpadder eller den flygtige Mobula Ray. Så bare på med masken og hop i det lune vand, hvor I kan beundre den helt eventyrlige, farverige og fascinerende verden, der udfolder sig under havoverfladen. Det er virkelig en stor oplevelse.

SKØNNE RESTAURANTER

Raffles har tre restauranter med et hav af gastronomiske lækkerier. Restaurant Thari serverer både lokale og internationale retter, i laid-back atmosfære med udsigt over lagunen. Over vandets overflade ligger den eksklusive restaurant Yuzi, hvor kokken tryller med Nikkei Cuisine – en blanding af Peruviansk og Japansk køkken. Vil I spise med fødderne i sandet, kan I slå jer ned på The Firepit, i stole lavet af fløjlsblødt sand, og spise Maldivernes lækreste flammegrillede hummer under stjernerne. Der er selvfølgelig også en Raffles Signature Long Bar, der serverer lækre, kolde cocktails. Gå ikke glip af resortets signaturcocktail, Maldives Sling, med gin, grapefrugt, kokosnød, kanel, chili og nellike.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste