Q92 NOTO HOTEL

Med Q92 Noto Hotels beliggenhed i den lille verdenskendte barokby, er I omgivet af autentisk, siciliansk atmosfære, spændende kultur og smuk natur, frodige dale, hyggelige små byer i kort køreafstand, skønne små restauranter – og så er I tæt på nogle af Italiens absolut skønneste strande. Q92 Noto imponerede os, da vi havde fornøjelsen af at besøge det i det sene forår, for selvom det blot har godt et år på bagen og derfor er nyt i kurven af de (næsten) hemmelige steder at besøge på øen, så er alt ved det her lille hideaway gennemført ned til den allermindste detalje. Her kan kan I bare læne jer tilbage, lade jer forkæle og nyde at synke ind i atmosfæren af et ægte, intimt og smagfuldt italiensk hjem.

STEENS REVIEW:

“Det er svært at hamle op med Q92 Noto, når det handler om X-faktor og det præcise og udefinerbare, der gør nogle hoteller helt unikke. Farverne, stilen, møblerne, og især de helt fantastiske stykker kunst overalt på hotellet – det hele går ganske enkelt op i en højere enhed. Beliggenheden kan der heller ikke sættes en finger på. Her er der kun 9 værelser, til gengæld er indretningen unik, og det samme er størrelsen på alle værelser. Jeg anbefaler at tage tre nætter – så når man både at komme rundt i den smukke by, opleve Noto-dalen og ikke mindst de smukke strande. Her er virkelig meget at opleve.“

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid:  3 t og 5 min
Transfertid: Godt 1 time i bil fra Catania lufthavn
Bedste periode: april til november
Tidsforskel: ingen

NOTOS SKJULTE PERLE

På Q92 Noto har I følelsen af at besøge en kræsen æstetikers private hjem. Her er der en særlig stemning af intimitet og afslappethed. De store værelser og suiter er indrettet i lyse farver. Smukke gulve, højt til loftet, nogle steder åbne spær og en rustik rå mur. I salonerne er væggene malet dybt Pompejirøde, og der er skruet op for barokken. Mange af værelserne har fantastisk udsigt til Notos kirker, barokke paladser og den verdensberømte Noto-katedral. Andre har smuk udsigt til haven eller den fredelige gårdhave med duftende citrontræer, jasminer og farverige blomster. Hotellets åndehul, hvor I kan slappe af med en bog på en solseng, tage et kølende dyp i plungepoolen og nyde den varme eftermiddagssol med en kold drink fra ‘ærlighedsbaren’, inden I støver ud og finder aftenens restaurant.

SICILIANSKE KØKKENSALIGHEDER

Hotellet serverer en dejlig morgenmad, hvor alle produkter er nøje udvalgte fra de omkringliggende små, lokale producenter. Filosofien bygger på bæredygtighed, og at ethvert produkt skal fragtes den korteste vej fra have til mave. Frokost og aftensmad skal I ud at finde på byens skønne restauranter og spisesteder. Og dem er der et utal af. Både i Noto og i de omkringliggende små byer. De sicilianske gryder er saligt forføreriske – bare husk at gøre plads til en gelato til gåturen tilbage til hotellet.

BAROK, ENGLE & BASUNER

I Noto er I omgivet af italiensk senbarok i yderste potens. Det er tæt på det overvældende, men man kan nu alligevel ikke andet end overgive sig til den autentiske, italienske charme med fede engle og basuner alle steder. Så tag jer tid til at nyde byen og alt dét den tilbyder af kultur, skønne stauranter, butikker, kunsthåndværksbutikker og keramikerværksteder. Noto oser af lige netop den dér sydeuropæiske rolige atmosfære og vibe, som får jer til at sætte farten ned og være en smule mere til stede.

GONE TO THE BEACH

Det er oplagt at leje en bil, så I kan komme omkring, og der er gratis parkering på piazzaen. Blot 10-20 minutter fra Noto finder I de skønneste strande – nogle af dem afsondrede og ugenerte. Flere af dem er kendt for at være blandt Italiens smukkeste strande. Marianelli-stranden er et absolut must sammen med San Lorenzo, Calamosche og dem i naturreservatet Vendicari.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste