PARK HYATT SAIGON

Park Hyatt Saigon er definitionen af storby luksus på ypperste niveau. Et ophold her er lig med det perfekte miks af byliv, sightseeing, gourmetrestauranter og spa-forkælelse, i luksuriøse omgivelser. Park Hyatt ligger smukt, lige ud til Lam Son-pladsen med udsigt til operahuset, og i gåafstand fra byens spændende butikker, markedspladser og livlige gadekøkkener- det er den perfekte base at udforske alle Saigons seværdigheder fra.

STEENS REVIEW:

“Saigons flotteste hotel, uden tvivl. Beliggenheden bliver ikke bedre, med gåafstand til alt – også til de steder, som os der har nået en vis alder kan huske fra vores barndoms TV aviser – historien kommer tæt på. “

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13 t. med en mellemlanding.
Bedste periode: november til april.
Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter).

 SAIGONS GRANDE DAME

Hotellet er en storslået oplevelse i sig selv. Det ligger som en glimtende perle midt i byen, hvor både gæster og lokale bidrager til en livlig stemning på hotellets mange restauranter om aftenen. Den smukke lobby byder på højt til loftet, dybe lænestole, afternoon tea og tid til afslapning efter en dag i den pulserende storby. Om aftenen er cocktailbaren 2 Lam Son det perfekte sted for dem, der gerne vil sippe Dry Martinis og kigge på et evigt skiftende kalejdoskop af mennesker i eksklusive omgivelser.

 

KULTUR & SHOPPING

En mængde seværdigheder og oplevelser venter i Saigon! Et par af dem venter desuden lige om hjørnet fra hotellet: Saigon Central Post Office og Notre-Dame Cathedral. De to ligger så tæt på hinanden, at du ikke kan undgå at se den ene uden at se den anden. Saigon Central Post Office er en arkitektonisk perle, som blev bygget under den franske kolonitid. Notre-Dame katedralen blev ligeledes bygget under det franske styre, da franskmændene manglede en kirke i det ellers buddhistiske Vietnam.  Er I til muséer er Saigon spækket med dem, særligt om Vietnamkrigen, og vil man ud og svinge kreditkortet, kan det hurtigt blive en fuldtidsbeskæftigelse, hvis man sætter kurs mod byens shopping-centre. Gå ikke glip af en tur i speedbåd til de berømte underjordiske Cu Chi tunneler, der blev brugt under Vietnamkrigen.

GASTRONOMISK AMBITION

Park Hyatt Saigons restauranter holder den ypperste gastronomiske standard.  På Square One får I et moderne og ambitiøst køkken, der serverer klassisk fransk cuisine fusioneret med traditioner og værdier fra Vietnams kulinariske arv. Her bruger kokke i verdensklasse lokale råvarer til at skabe helt unikke gastronomiske oplevelser. For en lidt mere tilbagelænet spiseoplevelse kan I gå ombord i et hav af italienske lækkerier på Opera, hotellets autentiske trattoria, hvor man kan nyde udsigten fra den hyggelige, beplantede terrasse. I den elegante lobby restaurant, Park Lounge, serveres international comfort food og afternoon tea i smukke omgivelser. Desuden har hotellet eget konditori, hvor I kan smage de fineste småkager og delikatesser. Desuden kan I vælge mellem hele fire barer, hvor dygtige bartenders står klar til at mikse lige præcis jeres yndlings tørstslukker.

ELEGANCE & KOMFORT

Park Hyatt Saigons 245 værelser og suiter er både elegante og komfortable. Indretningen er lys og lækker i elegant fransk kolonialstil med lokale traditionelle indslag af lakeret træ og håndlavet broderiarbejde. Væggene prydes af oliemalerier af anerkendte vietnamesiske kunstnere og alt er udført med et moderne touch og øje for detaljen. Det er storby luksus på ypperste niveau.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste