PARADIS BEACHCOMBER GOLF RESORT & SPA

Den unikke beliggenhed på Le Morne-halvøen på Mauritius’ sydvestlige kyst har gjort Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa til et populært hideaway for familier, honeymooners og golfentusiaster. Med det ikoniske UNESCO verdensarvssted Morne Brabant-bjerget i baggrunden og de kridhvide strande og den turkise lagune i forgrunden er det en drømmedestination for alle, der elsker tropernes varme og skønhed.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Vandsport, liv, lys og plads. Paradis er det perfekte resort hvis man har børn med. Værelserne er lyse og rummelige og villaerne har alle deres eget lille stykke strand foran. Jeg elsker den smukke beliggenhed ved foden af Le Morne bjerget.”

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

LUKSURIØST RESORT TIL PAR & FAMILIER

Resortet har et bredt udvalg af restauranter og aktiviteter og deler faciliteter med det luksuriøse søsterhotel Dinarobin, der ligger på den tilstødende strand. Det gør, at I har helt særlige muligheder inden for rækkevidde. Når I skal mellem de to hoteller, ringer I bare efter en buggy. Paradis har også en sublim 18-hullers golfbane, der er den perfekte kombination af betagende natur og udfordrende spil. Paradis er et af de lidt større resort på Mauritius, og her er livligt med en god blanding af familier og par.

LÆKRE STRANDVILLAER

Der er i alt 280 værelser og suiter og 13 villaer på det dejlige resort, der ligger strøet ud langs med stranden. Alle ligger vendt ud mod Det Indiske Ocean, der åbner sig lige udenfor døren, og de er omgivet af grønne, frodige haver med palmer, tropiske træer og blomster. Lyse farver og træ er centrale temaer i designet, der er inspireret af naturen og havet, og de private terrasser eller balkoner indbyder til at suge Mauritius’ fantastiske energi til sig. Resortet er, som det byder sig på Mauritius, også holdt under palmernes højde og blender derfor smukt ind i landskabet.

VANDSPORT & NATUR

Hvis I er vandsportsentusiaster, er Mauritius og Paradis Beachcomber et mekka. Vandski, kajakker, stand-up paddleboards, Hobie cats og meget andet står til fri afbenyttelse. Tal med hotellets concierge og book en fantastisk delfin- og hvalsafari på det turkisblå Indiske Ocean. Det er noget helt særligt at se de majestætiske væsner komme til overfladen, og det er smukt at se Mauritius fra havet. Og hvis I vil tage et dykkercertifikat eller kitesurfe, kan I betale jer fra det. I kan tage på dagseventyr i naturen på Mauritius eller besøge hovedstaden Port Louis og få en dosis af det lokale liv. Nationalparken Black River Gorge, der ligger tæt på Le Morne er et besøg værd, og her kan I for eksempel køre på de sjove quadbikes.

DINNER WITH A VIEW

Kulinarisk kommer I ikke til mangle noget, for de fire restauranter på Paradis byder på forskellige køkkener, smukke udsigter og høje ambitioner. Er I klar på en lille udflugt, kan I også vælge mellem de fire skønne restauranter på Dinarobin. Der er også adskillige barer, der serverer kolde drinks og lækre juicer – blandt andet Le Paradis strategisk placeret ved poolen og Golf Club, der sørger for, at I ikke går alt for tørstige rundt på banen.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste