ONE&ONLY THE PALM

One&Only The Palm er et relativt lille, super eksklusivt og elegant luksushotel med perfekt, ugenert beliggenhed på den nederste spids af The Palm Jumeirahs vestlige halvmåne. Et laid-back og gennemført lækkert hide-away.

JONAS REVIEW:

“One&Only The Palm er i mine øjne Dubais mest attraktive hotel. Smukt omgivet af frodige, velplejede haver med springvand og pools og en skøn, privat strand. Her ligger man ikke side om side med nabo-solsengen. Også på stranden er der langt imellem parasoller og solsenge, og det er dejligt.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 / jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Dubai: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

DEN ENESTE ENE

Man må faktisk nive sig lidt i armen, når man træder ind den smukke foyer på One&Only The Palm. Her vil det overhovedet ikke overraske, hvis I skal dele pool med en Hollywood-stjerne eller to. Stilen er gennemført luksus, indretningen er eksklusiv og smagfuld, beliggenheden er perfekt, maden er top notch, og stemningen er afslappet og laid-back. Her er intimt og hyggeligt.

DINING 101

Maden på One&Only The Palm er naturligvis på et højt niveau. Her kan I forkæle jeres ganer med en vifte af lokale og internationale retter på tre elegante og stilfulde restauranter – ZEST, STAY og 101 Dining Lounge & Bar. Ønsker I at prøve et andet køkken, er det muligt at spise på restauranterne på One&Only Royal Mirage og på det nærliggende Atlantis, The Palm.

UNDER THE PALMTREES

Resortets super skønne beliggenhed på The Palm Jumeirah er perfekt for en bred vifte af aktiviteter.  Du kan eksempelvis ”surfe” i sanddunerne, ride på kameler, køre gennem ørkenen i 4-hjulstrækkere eller spise middag i ørkenen. Der er et væld af spændende attraktioner inden for rækkevidde – blandt andet Aquaventure Water Park, Mall of the Emirates, Ski Dubai og Dubai Marina. Dubai er dejlig varmt, men fugtigheden er lav, så det giver et behageligt klima.

SPA FOR DAYS

The One&Only Private Guerlain Spa har et hav af vidunderlige behandlinger i de ni private suiter, som omgiver en smuk, central gårdsplads. I mellem det top-lækre fitness-område og spaet finder I Pool Cabana – en skøn pool, hvor I kan svømme baner i ro og mag. Her er både et indendørs og et udendørs lounge-område, hvor I kan chille og bare nyde en afslappet stund med en friskpresset juice og dagens aviser.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste