ONE&ONLY ROYAL MIRAGE

Med skøn beliggenhed lige ned til egen privat strandstrækning på Jumeirah Beach i hjertet af det nye Dubai hylder One&Only Royal Mirage arabisk arkitektur og gæstfrihed på en virkelig kongelig skala, og det udmærker sig i den grad, som ét af vores absolute favorit hoteller i Dubai.

JONAS REVIEW:

“Fra det øjeblik man træder ind på One&Only Royal Mirage føler man sig som del af familien. Alle de luksuriøse faciliteter og frodige omgivelser man kan drømme om findes på hotellet, men det er personalet der gør hotellet til et af Dubais bedste.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Dubai: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

THREE IN ONE

Resortet består af tre hoteller, som ligger i forbindelse med hinanden – Arabian Court, Residence & Spa og The Palace. Uanset hvilket I vælger, er oplevelsen og servicen royal – en ferie i ekstravagant stil og luksus og med uforglemmelige oplevelser.

THE PALACE

The Palace er det største hotel i resortet med sine 231 udsøgt indrettede værelser og suiter der alle tilbyder en fantastisk udsigt over Golfen og The Palm. En rolig oase for hvile og afslapning. The Palace tilbyder også sine gæster en vifte af rekreative faciliteter, herunder temperaturkontrollerede swimmingpools, vandsportscenter på stranden, tennisbaner, golf putting green og en vidunderlig have at slappe af i. Desuden har The Palace fire udsøgte restauranter og en underholdende Kid’s Club til de små og større børn.

ARABIAN COURT

Arabian Court visualiserer det unikke og mystiske Mellemøsten i karismatisk arkitektur og indretning med frodige haver, gangstier og springvand. Her bor du i elegante værelser og suiter, der alle vender mod havet. Alle 162 værelser og 10 smukt indrettede suiter har havudsigt med privat balkon eller terrasse. Arabian Court har tre dejlige orient-inspirerede restauranter, som er tilgængelige for alle resort gæster.

RESIDENCE & SPA

Residence & Spa kan karakteriseres ved ro, intimitet og afslapning. Det er designet med hvile og ro i tankerne – her kan I vælge at gøre præcis så meget eller så lidt som I har lyst til. De 48 værelser og suiter er smukke og rummelige og indrettet med de fineste, delikate detaljer. Alle vender ud mod havet med privat balkon eller gårdhave. Charmerende og lokkende. Hotellet er blandt ”The Leading Hotels of World” og giver gæsterne et unikt, intimt og privat ophold.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste