ONE&ONLY REETHI RAH

I ankommer til One&Only Reethi Rah med stil – om bord på en luksus yacht (alternativt kan arrangeres privat vandflyver). Over seks kilometer spektakulær kystlinje venter jer klædt i kridhvide, bløde sandstrande, blå laguner og ugenerte, private bugter. Ved ankomst til resortet bliver I hentet af en lille golfvogn og kørt til jeres villa, hvor jeres helt egen, private butler venter. Hvis I leder efter det ypperste i et område, hvor standarden i forvejen er meget høj, så er One&Only Reethi Rah stedet, der udmærker sig med “Luxury, Glamour & Style”.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Udsigten fra Reethi Rahs Beach Villas er fuldstændig fantastisk. Der er intet der blokerer udsigten til det turkise vand og den fine pudderbløde sandstrand. Du føler, at du har din helt egen bounty strand og det har du næsten. Servicen er helt i toppen af skalaen og meget opmærksom uden at nogensinde føles påtrængende.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid:  12-13t med 1 mellemlanding.
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

ELEGANT KLASSIKER

Dagene på One&Only Reethi Rah byder på sol, sand, vand og palmer, mens nætterne byder på stjernehimmel, aftenbrise, levende lys og romantik – alt sammen omgivet af elegance, stilfuldt design og luksus i lange baner. At bo på One&Only Reethi Rah er intet mindre end en oplevelse for livet.

STORE VILLAER

Med adresse på en af de største øer blandt North Male’s atoller, er One&Only Reethi Rah hjemsted for 128 store, private luksus-villaer. Villaerne på Reethi Rah er nogle af verdens største resort-villaer. De elegante villaer står enten på pæle i vandet eller ligger ved stranden, mange med egen pool. Alle villaer har sin egen butler, som I kan ringe til uanset hvor I er på øen.

FUSION & DELIKATESSER

Spisning er en ren fryd på One&Only Reethi Rah. I kan spise privat i jeres egen villa, hvor I kan bestille lækre retter fra flere af restauranterne.  Eller I kan lade jer forkæle af det lækre fusionskøkken på Reethi Restaurant, af de friske japanske delikatesser på Tapasake, af de fortryllende arabiske lækkerier på Fanditha eller af de fantastiske nyhøstede råvarer fra Chef’s garden. Haverestauranten Botanica serverer kun lokale og sunde råvarer. One&Only Reethi Rah har en super lækker Beach Club med afslappende lounge-hygge, café og bar med lette måltider, drikkevarer og livemusik hele dagen.

MAKE A SPLASH

‘Splash’ er beach clubbens vandsportscenter, og mulighederne er nærmest uendelige. Bananbåde, kanoer, paddleboards, vandski og windsurfing – alle ikke-motoriserede aktiviteter er gratis, og de motoriserede aktiviteter koster ekstra. På en 15-minutters tur med vandflyver kan I opleve den smukke udsigt ned på atollerne. One&Only Reethi Rah har Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter, som ligger i kort afstand til et af Maldivernes bedste haj-sites. Det bedste snorkling-site på husrevet er en kort cykel- eller kanotur væk.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste