ONE&ONLY PORTONOVI

Placeret i hjertet af Boka Bay langs Montenegros blomstrende riviera, ligger det eksklusive One&Only Portonovi med en fortryllende udsigt over den dramatiske bjergstrækning og Adriaterhavet. Med dets stilfulde interiør, gastronomiske restauranter og skønne spa er hotellet oplagt til en romantisk getaway eller en forlænget weekend i familiens tegn.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Jeg blev virkelig overrasket over, hvor flot Boko Bay og omgivelserne var. Værelserne er virkelig store og smagfuldt indrettet og næsten alle har en form for udsigt over vandet. Selvom man kunne tro, at det primært er en destination til de varme måneder, så kan man sagtens tage til O&O Portonovi hele året rundt – f eks på wellness retreat. Og så er maden, især på den italienske restaurant Sabia, helt outstanding.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2,5t.
Tidsforskel: Ingen tidsforskel.
Bedste periode: Forår, sommer og efterår.

STRAND & POOL

One&Only Portonovi er det helt perfekte sted, at trække stikket og nyde nogle rolige dage i smukke rammer. Hotellets placering, ud til Adriaterhavet, giver rig mulighed for skønne badeture langs den private strandstrækning. Eller I kan gøre brug af hotellets mange vandsportsaktiviteter, spille tennis og volleyball, udforske Boka Bays kyststrækning fra vands – eller bare slappe af ved en af de store swimmingpools.

VÆRELSER MED UDSIGT

Værelserne er store og rummelige med gulv-til-lofts vinduer, der giver et skønt lysindfald og en panoramisk udsigt over de omkringliggende bjerge og Boka Bay. De er indrettet i moderne, lyse, toner – alle med en pejs, der skaber hyggelige rammer. Inspireret af Montenegros rige kulturarv indgår traditionelle elementer, som en del af interiøret. Alle værelser har enten en skøn terrasse eller udgang til hotellets smukke haver, hvor solnedgangen over Boka Bay kan nydes i fulde drag. Desuden har hotellet private villaer med pool og adgang til egen strand.

SPA HEAVEN

Hos Chenot Escape er wellness og afslapning i højsædet. Her tilbydes et hav af behandlinger og programmer, baseret på den prisvindende Chenot Method. Metoden er især velkendt for dets anerkendte Detox program. Her også en sauna, dampbad, en indendørs swimmingpool samt en pavillon, hvor en kop Chenot signatur te kan nydes ovenpå en afslappende stund i spaen.

RIVIERA-STYLE DINING

Med fire restauranter, der byder på udsøgt kokkekunst fra det italienske, japanske og lokale køkken, har hotellet noget af den bedste gastronomi i Montenegro. Nyd den talentfulde Michelin kok, Giorgio Locatelli’s, smagfulde italienske specialiteter i stilfulde omgivelser eller oplev den festlige atmosfære i Tapasake Club. Her bliver lækre cocktails svunget over bardisken og friske sushiruller serveret i lange baner til rytmen af DJ-toner. Hvis en middag i mere afslappende omgivelser er mere jer, kan private dining også arrangeres.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste