ONE&ONLY LE SAINT GÉRAN

Helt ude på den nordligste spids af Belle Mare-kystlinjen ligger One&Only Le Saint Géran vidunderligt placeret på sin egen lille palmebeklædte halvø. Her finder I to kilometer underskøn sandstrand på den smukkeste kyst på Mauritius.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Stilen og elegancen på One&Only er ikke til at tage fejl af, alt føles så dejligt og fredfyldt her. De har de mest fantastiske cabanas ved poolen, med udsigt til havet. Vandet ved stranden er for alle, det er så stille og roligt, og resortet har alt du kan drømme om indenfor sportsaktiviteter.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Mauritius:  15t med en mellemlanding
Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

DET BEDSTE AF MAURITIUS

Det eksklusive strandresort ligger ud til en rolig turkis lagune, kokospalmerne svajer blidt overalt i den store frodige have, og fra hvert værelse og alle fællesområder kan I nyde havudsigten. One&Only Le Saint Géran er en klassisk klædt dame, som udstråler eksklusiv stil kombineret med One&Onlys høje serviceniveau. Her er I i de bedste hænder!

ONE&ONLY LOVE

One&Only Le Saint Géran er klassisk chikt i stilen med rummelige, lyse og smagfuldt indrettede værelser og suiter. I alle værelserne er der skøn plads til familier, og alle 143 suiter og værelser har egen terrasse eller balkon med skøn udsigt udover haverne og havet. Der er tre fabelagtige pools omkranset af smukke cabanas og bløde solsenge, og One&Only har sørget for at der er luksuriøse lommer til både familier og par.

TIME TO EXPLORE

Der er rig mulighed for sports-aktiviteter på One&Only Le Saint Géran – men har I lyst til at udforske området udenfor resortet, er der mulighed for vandreture, rideture, jungle trekking, katamaran sejlads (både korte og længere ture), helikopterture, deep sea fishing, surfing m.m. Mauritius har som destination både spændende sammensat kultur, smuk natur og en interessant historie. Hotellets concierge står klar til at inspirere jer, hvis I vil på opdagelse på øen.

EAT, DRINK & BE HAPPY

Der er fem dejlige restauranter på One&Only Le Saint Géran, og her kan I opleve nogle af de mest ekstraordinære madoplevelser på Mauritius. På Prime Contemporary Grill serveres det fineste Wagyu oksekød, frisk fisk og skaldyr, og så benytter køkkenet sig primært af økologiske råvarer. Den hyggelige og elegante strandrestaurant La Pointe byder på friskfangede fisk og fantastiske skaldyrsanretninger, der får fuglene til at synge. La Terrasse ligger ved den smukke pool og det perfekte spot til morgenmad med havudsigt og skønne middage under stjernene. L’Artisan står for farverige salater, friskpressede juicer og sunde snacks. Det er et must at spise på den asiatiske fusion restaurant Tapasake, hvor sushi, teppanyaki, batayaki og tandoor bliver tryllet frem foran jeres øjne af de dygtigste kokke. På Tapasake nyder I de fantastiske retter med udsigt over lagunen og de tropiske landskaber fra den smukt designede og stråtækte mauritiske pavillon.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste