NOBU HOTEL IBIZA BAY

Nobu Hotel Ibiza Bay er et stilet hvidkalket designhotel til par og familier. Hotellet er smukt beliggende på middelhavskysten i Talamanca, en kilometer fra Ibizas gamle bydel, i snuble-afstand fra Pacha (lbizas legendariske natklub) og et kvarters slentretur fra den famøse Marina Botafochs flåde af luksuriøse yachts.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Selvom det ligner et designhotel for de unge og hippe er hotellet lige så meget for familier, som for par. Indretningen er lys og lækker og her det skønt bare at hænge ud, kigge på folk og nyde stemningen. Den ikoniske Nobu restaurant er selvfølgelig et stort trækplaster for mig og generelt holder gastronomien et højt niveau.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 5 t
Bedste periode: Sæsonen starter i maj og slutter midt oktober
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

NYT & HIPT HOTEL

Nobu Hotel Ibiza Bay er lyst og smukt, med en hjertevarm service, der gør at både jer der rejser med små poder, og jer der rejser uden, vil føle jer i de bedste hænder. Hotellet er medlem af ”Small Luxury Hotels of the World”, og er med sine 152 lyse lækre værelser og suiter et af de større i familien. Men stemningen er stadig personlig og afslappet.

ROOM WITH A VIEW

Indretningen er inspireret af Ibizas middelhavsæstetik med bløde naturlige farver i nude, sand, gyldne, hvide og blå nuancer kombineret med brug af skønne træsorter, sten og flet. Luksuriøse senge, lokalt håndværk, hyggelige hjørner og vinduer fra gulv til loft skaber en afslappende base for ferien. Udenfor blander duften af vilde jasminer sig med lyden af bølger, og vi anbefaler, at I vælger et værelse med havudsigt. Så I får glæden af Middelhavet, fra I vågner, til I går i seng.

POOL & STRAND

Hotellet ligger med direkte adgang til at stikke fødderne i sandet på stranden. Der er to dejlige swimmingpools, som begge ligger ud mod stranden. Bløde daybeds omgiver den afslappede hovedpool, der appellerer mere til det voksne publikum. Den anden pool ligger tæt på den hyggelige kids club og er oplagt til familier. Uanset hvor I har valgt, at dagens sol skal slikkes, kan nyde friskpresset granatæblejuice, kolde drinks og friskrullet sushi fra den funky Pool Bar.

NOBUS DNA

Nobu er kendt for innovative restauranter og pulserende barer verden over, og på Nobu Hotel Ibiza Bay kan I dykke ned i fire restauranter. På signaturrestauranten, som er opkaldt efter den japanske mesterkok og Nobu grundlægger Nobu Matsuhisa, står den på japansk fusion og lokaltinspirerede retter med et moderne touch. Chambao er stedet for friskfanget fisk og skaldyr i beach clubbede omgivelser. Restauranten kører en afslappet chiringuito-stil ved stranden morgen, frokost og aften. Celioso står for alt det sunde – nærende smoothies, superfoods og glutenfri lette retter, der tilfører energi efter træning, spabehandlinger eller en munter aften ude. Restauranten Peyotitos koncept er formet efter det kreative moderne mexicanske cuisine og fantastiske cocktails i stilede omgivelser med udsigt over Talamancabugten. Vi kan varmt anbefale, at I får prøvet dem alle.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste