NIYAMA PRIVATE ISLANDS MALDIVES

Maldiverne har noget for en hver smag, og på Niyama Private Islands får I en skøn kombination af roen i det afsondredede tropeø-paradis og den livlige atmosfære, som Niyama også byder på. Her er stor fokus på både par og børnefamilier og især dem, der gerne vil lære at surfe på drømmeferien til Maldiverne, vil elske Niyama.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Måske en af de smukkeste laguner – overhovedet. Og det bedste resort for dem der elsker at surfe. Den ene ende af PLAY er dedikeret til surfere, med surf breaks i padel afstand til stranden. Følg eventuelt deres Instagram konto: niyamasurf “

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

 

CHILL & PLAY

Niyamas oprindelige ø, “Chill”, og den nyere, “Play”, ligger blot et par meter fra hinanden og er forbundet via en bro.Vælg om I vil bo på stranden i de dejlige Beach Villaer med en lille have – og nogle med egen pool, hvis I ønsker det – eller i de klassiske Over Water Villaer, som alle har egen infinitypool og selvfølgelig en trappe, der fører lige ned i det klare vand. Om aftenen kan I trække benene op under jer i de bløde stole på jeres private terrasse, eller sidde ved infinity poolen og nyde den smukke solnedgang og lune brise i palmetoppene – akkompagneret af en kølig ananas-koriander-martini.

FOOD HEAVEN

Niyama har virkelig gode restauranter med skøn mad og forførende strandbarer. På restauranten Nest på den nye ø, Play, kan I spise asiatiske avantgarde-retter i trætoppene. Eller tag den 5 minutter lange speedbådtur ud til den flydende fine-dining restaurant “Edge” ude på revet. Niyama er det eneste resort på Maldiverne der huser en afrikansk-latinamerikansk restaurant, Tribal, som serverer eksotiske afrikanske, central- og sydamerikanske retter i et innovativt miljø. Eller I kan aflægge undervandsbaren ‘Subsix’ 6 meter under havets overflade et besøg.

VANDSPORT & SNORKLING

Vandhunde vil være i deres rette element her. Niyamas dykkercenter FLOAT byder på alt, hvad hjertet kunne ønske sig inden for PADI dyk. Her kan I tage dykkercertifikat eller udvide jeres certifikat, hvis I allerede er erfarne dykkere. FLOAT tilbyder skræddersyede dykkerkurser for juniorer, guidet snorkling på revet, dybhavsfiskeri med line – og selvfølgelig en masse sport i og på vandet, herunder parasailing, vandski, jetskiing, kajak og windsurfing. Det er muligt at få lektioner i katamaran, windsurfing og kitesurfing. Alle ikke motoriserede vandsportsaktiviteter er gratis og lad snorkel udstyret bliver derhjemme – på FLOAT bliver I ekviperet fra top til tå, så der er ingen grund til at slæbe med hjemmefra. Og så er den ene del af øen dedikeret til både erfarne surfere og dem der gerne vil lære at surfe.

SPA AFTER DARK

Den skønne Lime Spa har åbent for behandlinger døgnet rundt, så tæller du får i de sprøde hvide lagner ovenpå rejsen og jetlag, kan du altid booke dig ind til en himmelsk massage, der kan få stress, jag og hverdag til at forsvinde langt ude i horisonten over det Indiske Ocean. Det er en helt speciel oplevelse at få en After Dark spabehandling i den smukke maldiviske nat med et glas champagne i hånden.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste