NIRA ALPINA

Det smukt designede og luksuriøse boutique-hotel, Nira Alpina, er lokaliseret i det schweiziske ski-resort, Surlej – placeret midt i det skønne skiområde Silvaplana og Sills. Her får I ski-in ski-out, børnevenlige faciliteter, store suiter og et lækkert fitness- og spaområde.

JONAS REVIEW:

“Med direkte adgang til skilift på den ene side og fantastisk udsigt over Silvaplana-søen på den anden side bliver beliggenheden ikke meget bedre. Nira Alpina ligger i smukke og rolige omgivelser og er kun 10 minutters kørsel fra eksklusive St. Moritz.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t
Bedste periode: Vinter til ski, sommer til vandring
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

 

PANORAMA & ROOFTOP

Hotellet er smukt designet i træ og overalt er der store panoramavinduer, som åbner op til en imponerende udsigt til de sneklædte bjerge. Her indtages middagen med udsigt til både stjerner og måneoplyste bjergtinder. Efter en lang dag på ski, er det ren salighed at synke ned i de magelige loungesofaer oppe i rooftop-baren og nyde en kaffe, varm chokolade eller en drink før middagen – udsigten tager næsten pusten fra jer.

LYS, PLADS & BALKON

Hotellet har 70 skønne og lyse værelser med terrasse eller balkon / juniorsuiter med stor balkon – alle individuelt indrettede med skønne senge, dundyner og økologisk og allergivenligt sengelinned. De to typer værelser er begge rummelige med terrasse eller balkon. Der er desuden store, lækre suiter, hvor det er muligt at have 2 børn optil 12 år boende.

WELLNESS & FITNESS

Nira Alpina har et lækkert Fitness- og Spaområde og tilbyder en lang række afstressende behandlinger. Det er en god idé at booke de populære behandlinger hjemmefra, da der hermed er sikkerhed for, at der er tider at få. Børn er velkomne i den ‘våde’ del af området. Der er ikke pool, men et stor lækkert varmtvandsbassin / jacuzzi. Der er i ski-kælderen mulighed for at varme støvlerne op til næste dags tur på bakkerne.

SWISH, SWISH…

Nira Alpina tilbyder den nemmeste og hurtigste forbindelse til terrænet i St. Moritz regionen. Via en kort gåtur igennem den glasoverdækkede passage fra hotellet, er der direkte forbindelse til den centrale Corvatsch kabinelift-station, der fragter jer nemt og hurtigt op til den øverste bjergstation i de østlige alper i 3303 meters højde. Det er også muligt at stå af på mellemstationen i 2702 meters højde.

Hotellet har et samarbejde med byens bedste skiskole, som er lokaliseret 5 minutter fra hotellet ved en børnebakke. Trænger I til afveksling fra skiløb og snowboarding, kan I prøve kræfter med discipliner som hiking, slædeløb, skøjtning, bobslæde, hesteridning, is-polo, sky-diving, hang-gliding og mere til.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste