KSAR CHAR BAGH

Turen går igennem Palmeraies ørken-krat ad den ujævne grusvej, igennem en stor port og op ad en lang havegang. Bag den tunge dør i sølv i et smukt tårn, åbner sig et fortryllende eventyr med springvand og blomster. Ksar Char-Bagh er et imponerende, privat palads inspireret af det 14. århundredes mauriske arkitektur og det 21. århundredes minimalisme – blot 15 minutters kørsel fra den travle Medina og lige i hjertet af palmelunden i Marrakesh.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Marrakech: 4t30m
Bedste periode: Forår, efterår – men vinteren kan også være dejlig med milde temperaturer.
Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)

LUKSURIØST PALADS I MARRAKECH

Ksar Char-Bagh har været medlem af Relais & Châteaux gruppen siden 2005, og er seks gange blevet placeret blandt de Smukkeste Hoteller i Verden. Den mauriske arkitektur, de smukke, private gårde, pludrende springvand, frodige haver, køkkenhaven, figen- og oliventræer, den majestætiske hammam i rød marmor – og ikke mindst den personlige service, gør alt sammen Ksar Char-Bagh til et meget specielt sted.

STORE ELEGANTE SUITER

Ksar Char Bagh er ikke et almindeligt hotel – det er et palads gemt i 4 hektar smukke omgivelser i persisk stil.De enorme suiter er placeret ud for den centrale gårdhave med sit storslåede springvand. Hver suite har en opholdsstue med pejs, soveværelse med en kingsize seng, badeværelse med brusebad og et badekar, et påklædningsværelse og en stor privat terrasse eller have. Nogle har også private pools. De høje hvælvede lofter, marmorgulve og vægge i farver fra poleret beige til blød gul okker. De antikke tæpper, døre og kunstgreb, walk-in garderobe, de håndlavede møbler og gardiner, de friske blomsterdekorationer og parfumerede stearinlys er blot nogle af de detaljer, der gør hvert værelse aldeles fortryllende og magisk. I de store ensuite badeværelser er det en sand fornøjelse at ligge i det sunkne marmor-karbad og kigge gennem træskodder ud over haven. Walk-in monsoon brusere, rosenblade, bløde morgenkåber og håndlavede toiletartikler – alt hvad man ville forvente af livet i et palads.

MAROKKANSK VELSMAG

Hver morgen serveres en ny slags morgenmad på Ksar Char Bagh. Her er også traditionelt berber-telt hvor I kan drikke te. Køkkenet på Ksar Char-Bagh er ren forkælelse med en skøn kombination af veltillavede traditionelle berber- og internationale retter tilberedt af friske råvarer fra de lokale landsbyer. Den franske kok har skabt sin egen have med sjældne grøntsager og krydderurter i sin jagt efter de allerbedste økologiske produkter. Olivenolien fremstilles af hotellets egen olivenlund og marmeladen er hjemmelavet fra frugttræer i den dejlige have. Måltiderne serveres ved poolen eller andre steder – alt efter hvilken stemning gæsterne er i.

IT’S IN THE DETAILS

Rejser flere generationer, er en stor familie – eller ønsker I endnu mere plads, kan I bo i Tårnet eller i Lejligheden. De er magen til suiterne, men har hver især to stuer og deres egen private pool og terrasser med telte og de traditionelle tæpper og puder.

På Ksar Char-Bagh er hver detalje designet til at overraske, glæde og tilfredsstille gæsterne. Hvert objekt fortæller en historie, og alle ansatte i Ksar gør deres ypperste for at gøre gæsternes ophold uforglemmeligt.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste