JUMEIRAH ZABEEL SARAY

Arabisk overdådighed, suveræn service, perfekt beliggenhed på den berømte The Palm, 1 kilometer lang privat strand med gyldent sand og butlerservice, en smuk infinitypool med udsigt over Den Persiske Golf, en enestående spa og halvpension, der giver jer mulighed for at spise på godt 50 restauranter omkring i byen.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Her får I en god ‘value for money’ familieferie på The Palm. Ungerne vil have en fest i den store pool og forældrene vil elske det store udvalg af restauranter. Her får sanserne én på opleveren med resortets over-the-top ornamenterede indretning i udpræget mellemøstlig stil. Det er et lille eventyr i sig selv – uanset om man til det eller ej.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Dubai: 6t
Bedste periode: efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

1001 NATS EVENTYR I DUBAI

Indretningen er som taget ud af 1001 nats eventyr, med inspiration fra den af Osmanniske æras kejserlige paladser. Her får I en fantastisk udsigt over Den Persiske Golf og et rigtig godt resort for hele familien. Jumeirah Zabeel Saray ligger på den vestlige vinge af Palm Jumeirah – den berømte menneskeskabte ø i form af en palme, mellem Dubai Marina og Madinat Jumeirah, blot 35 minutters kørsel fra Dubai International Airport.

LEV SOM EN SULTAN

På Zabeel Saray er alle værelser imponerende – selv de mindste er ikke små med deres 40 m2. Stilen er gennemført arabisk – inspireret af Det Osmanniske Rige med mørke, volumniøse møbler, varme farver, tykke tekstiler og plys. Gennemført og med skøn atmosfære.  De 443 værelser, suiter og Royal Residences er elegant indrettet – tænk marmor, mosaikker og smukt dekoreret træværk. Alle værelser og suiter har havudsigt og privat balkon.

OVERDÅDIG HALVPENSION

Med halvpension på Jumeirah Zabeel Saray kan I beslutte jer for at spise frokost eller middag på 50 forskellige restauranter i Dubai – også på Burj Al Arab. Nogle mod gebyr. Det er altså mere end man kan nå på en uge!  Hotellet selv huser 7 super lækre restauranter, fra steakhouse over fransk brasserie til italiensk, libanesisk, tyrkisk og indisk køkken. Der er også mulighed for at nyde en middag akkompagneret af live musik i hotellets musikteater Music Hall.

EXPLORE DUBAI

Der er et væld af spændende attraktioner inden for rækkevidde af Jumeirah Zabeel Saray – blandt andet Wild Wadi Water Park, Mall of the Emirates, Ski Dubai og Dubai Marina, hvor I kan opleve øjeblikke af lyksalighed omgivet af en helt ufattelig pragt. Det er billigt at køre med taxa. Bare bed om en taxa i hotellets reception – så er I på farten. Nemt og trygt. Der er også gratis shuttles til Wild Wadi Water Park og Mall of the Emirates.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste