JUMEIRAH PORT SOLLER HOTEL & SPA

Som bygget ind i Mallorcas klippeside med udsigt over Middelhavet og med Tramuntana-bjergene i ryggen, ligger det hvidklædt luksuriøse fem-stjernede Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Stilen er gennemført elegant og klassisk, og atmosfæren, når I træder ind i lobbyen, er nærmest som taget ud af James Bond. Designet er holdt i rene æstetiske linjer, så de vidunderlige naturlige omgivelser kommer til deres fulde ret. Hotellet er for feinsmeckere, der elsker god service og luksuriøse faciliteter.

STEENS REVIEW:

“Flottere udsigt findes næppe på Mallorca. Og samtidig er det lykkedes for dem at gøre et stort hotel rigtig hyggeligt. Med en stribe af faciliteter, og poolområder for både voksne og børn. Og så ligger den hyggelige by Port Soller kun en lille spadsertur fra hotellet.“

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 / steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Palma de Mallorca: 3 t.
Bedste periode: Sent forår, sommer & tidligt efterår.
Tidsforskel: Ingen tidsforskel.

HAVUDSIGT & LUKSUS

Jumeirah Port Soller er blot 40 minutters transfer i bil fra Palma, hvor det ligger betagende smukt bygget ind i klipperne, hævet over den charmerende lille fiskerby Port de Sóller. Den billedskønne bugt ved Port de Sóller har en hyggelig strand, der byder på stille og roligt krystalklart vand perfekt til en afslappende stranddag. Er en pool dag mere sagen, kan tiden også tilbringes ved en af hotellets tre skønne pools, der byder på noget for enhver smag. Familier med mindre børn har den perfekte legeplads ved poolbaren Sa Talaia, hvorfra der serveres friskpresset appelsinjuice og lette lækre snacks. Den smukke infinity pool, som er forbeholdt voksne og børn over 12 år, ligger med udsigt over klipperne og er noget helt særligt. Den totale afslapning finder dog sted i den opvarmede hydropool, der ligger ved Jumeirahs Talise Spa.

LIVE THE SUITE LIFE

Det eksklusive hotel har i alt 121 dejlige værelser og rummelige suiter. De er fordelt i 11 forskellige bygninger og placeret i niveauer mellem himmelsk duftende haver med lavendler og oliventræer. Værelserne er store og lyse med egen balkon eller terrasse. I kan frit vælge mellem udsigt til de knejsende Tramuntana bjerge eller over det azulblå hav. Personligt er vi klart til værelserne med udsigt over Middelhavet, da udsigten ikke fås meget bedre end lige netop her med en vidunderlig havudsigt, der fortsætter så langt øjet rækker.

SPA & SPORT

Lad jer forkæle med et besøg i det luksuriøse og prisvindende Talise spa. Her tilbydes unikke oplevelser med skræddersyet behandlinger, der er tilpasset individuelle behov og som er inspireret af det lokale område. Hold også formen ved lige, når I besøger Jumeirah Port Soller, da et hav af aktiviteter tilbydes fra yoga og forskellige træningshold til et state-of-the-art, fuldudstyret fitnesscenter. Desuden er der også mulighed for et spil tennis samt tennisundervising fra selveste Rafael Nadal’s tennisakademi, der giver jer en god svingom på banen og tilpasser spillet efter jeres niveau – Der er ingen undskyldninger for ikke at hoppe i træningstøjet for en stund.

DINING WITH A VIEW

Det varme middelhavsklima og hotellets smukke, frodige omgivelser gør udendørs spisning aldeles oplagt. I kan vælge imellem tre restauranter og to barer, der serverer lækre og velsmagende spanske og mallorcanske delikatesser tilberedt af lokalt dyrkede råvarer og friskfangede fisk og skalddyr direkte fra Middelhavet. Vi anbefaler at nyde solnedgangen i Sunset Lounge med 360 graders panoramisk udsigt til lyden af afslappet loungemusik med lækre appetizers, japanske specialiteter, skønne cocktails og et udvalg af dejlige mallorcanske vine – så bliver det ikke meget bedre!

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste