INTERCONTINENTAL MALDIVES RESORT

Blot 45 minutter med vandflyveren nordvest fra Malé lufthavn og I er fremme på den smukke ø, Maamunagau, på den afsondrede Raa-atoll. Vandet er krystalklart, sandet pudderblødt, og øens beplantning og vegetation er rig, vild og frodig og emmer af naturlig oprindelse.

Det nyligt åbnede InterContinental Maamunagau Resort er det mest eksklusive InterContinental hotel i verden. Her bliver I mødt af et enestående luksusparadis omgivet af Maldivernes største, naturlige lagune – det perfekte getaway til både par og familier med børn. Resortet ligger tæt på Baa Atoll, som er Maldivernes eneste Unesco-biosfærereservat. Øgruppen er hjemsted for verdens syvende største koralrev og huser mere end 250 typer koraller og 1.200 fiskearter.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Mit bedste minde herfra, er mit møde med en Manta Ray. Det var helt ubeskriveligt at opleve på nært hold. Så yndefuldt den bevægede sig igennem vandet – et syn jeg aldrig vil glemme. Bestiller du rejsen hos os, kan vi sørge for, at I får den bedste curator, som de kalder deres butlere. Sjældent har jeg oplevet så sød, opmærksom og hurtig service fra en butler”. Som det første og eneste Club InterContinental®-resort inviteres resortets gæster hver dag på softdrinks og vand ved hovedpoolen mellem 11-18, High Tea mellem 15-17 og en kølig aften-aperitif og snacks mellem 17-19 ved The Retreat.”

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

SMUKKE VILLAER & PRIVATE POOL

Der er 81 villaer på resortet – alle placeret så I oplever optimal ugenerthed, hvad enten I ønsker at bo på stranden, hvor I kan gå direkte fra terrassen ud i det pudderbløde, kridhvide sand og ned til havet – eller I drømmer om at bo i en klassisk Over Water- eller Lagoon Villa på pæle med egen trappe ned i det krystalklare, lune vand. Hvad end I vælger, vil I kunne slappe af på de bløde solsenge og nyde roen og ugenertheden ved jeres egen pool.

JERES PERSONLIGE ISLAND CURATOR

Allerede før I ankommer, er jeres personlige butler ’Island Curator’ briefet om jeres specifikke ønsker og særlige behov, allergier m.v. Han eller hun står til jeres rådighed under hele opholdet. Servicen på InterContinental Maldives Maamunagau Resort er overalt personlig og absolut i toppen af skalaen – opmærksom uden nogensinde at føles påtrængende.

MORGENYOGA & SPA HEAVEN             

Her kan I vågne langsomt til den smukke solopgang, slentre ned til yogapavillionen og vække kroppen blidt med en forfriskende yogatime guidet af stedets yoga guru. I kan også lade morgenkaffen vente en stund og starte dagen med holdtræning eller en tur i maskinerne i det topmoderne gym på stranden, med store vinduer ud mod havet.

Det smukke Over Water Spa, AVI Spa, frister med en bred vifte af skønne krops- og ansigtsbehandlinger med rod i den traditionelle japanske behandlingstradition. Her er alt fra beroligende ayurvediske behandlinger til forløsende deeptissue-massage og zoneterapi – og alle behandlinger udføres af veluddannet specialiseret personale og med lækre økologiske planteprodukter.

FOODIE FANTASIES

Der er 6 restauranter og barer på InterContinental Maldives Maamunagau Resort – og den røde tråd er hele vejen igennem, at alle retter frembringes af de friskeste råvarer af højeste kvalitet.

På Fishmarket vælger I – guidet af kokken – jeres friskfangede fisk eller skalddyr og hvordan, I ønsker den tilberedt. En romantisk middag i det charmerende The Lighthouse er et must. Her er I omgivet af en berusende 360 graders udsigt udover Det Indiske Ocean, hvor solen sænker sig ned i horisontens orange-rosa lys – om I spiser ude på terrassen i den lune aftenbrise eller inde, hvor I kan følge med i kokkens tryllerier.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste