HOTEL LES ROCHES ROUGES

Området har altid været en legeplads for de kendte og kongelige, og hotellet er som taget ud af en glamourøs Hollywood-film. Her er det den vilde beliggenhed, der er den store stjerne. Det hippe boutiquehotel Les Roches Rouges har en helt enestående udsigt over Middelhavet og en ekstremt fotogen saltvands-swimmingpool, som er skåret ud ved klipperne og brændingen. Udsigten er grund nok til at checke baggagen ind her. Et cool autentisk og afslappet gemmested mellem St. Tropez og Cannes i nationalparken L’Esterels baghave.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t 25m
Bedste periode: Sent forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen

SOMMER I SYDFRANKRIG

Hotel Les Roches Rouges kan både noget for par på en romantisk afstikker og for familier med hang til sol, vand og chill time. Det lille boutiquehotel rummer afslappet alle konstellationer, og med de mange hyggelige hjørner fungerer det perfekt. Den smukke bygning fra 50/60erne er renoveret i maritim og moderne stil, og de grønne haver skaber fredelige og rolige rammer for den perfekte ferie i Provence. Pak de hvide og stribede gevandter, solbrillerne, et par gode klassikere, dem du holder af og check ind på Den Franske Riviera i stil.

CHIC DESIGN

Simpelt design og lækre materialer. Det var design duoen Hugo Sauzay og Charlotte de Tonnacs mantra, da de designede de 44 værelser og suiter på Hotel Les Roches Rouges. Stilen passer det skandinaviske designøje perfekt med et råt men romantisk miks af beton, smukt egetræ, terracotta of lækre tekstiler – med et klart lokalt præg af Sydfrankrig og den natur, der omgiver hotellet. Lyset og havet er centrale omdrejningspunkter, og farverne azurblå, hvid og rødlig okker fra Esterel-regionen går igen. Balkonerne med havudsigt er det ideelle sted at nyde et glas vin, men der findes også dejlige værelser med garden view og små terrasser.

LIVET VED HAVET

På Hotel Les Roches Rouge er havet magien. Den smukke saltvandspool er et mesterværk på kanten af klipperne og omringet af dejlige solsenge og parasoller. Der er en ponton, som giver direkte adgang til havet til de mere ivrige svømmere og til dem, der vil på blækspruttejagt med snorkel og finner. Den anden pool er 30 meter lang og meget slank. Begge er familievenlige, og der er en vågen livredder på vagt i løbet af dagen. Det er alfa omega at smide det smarte badetøj i kufferten og give sig hen til bølgernes soundtrack. Under hele jeres ophold på Les Roches Rouges vil det søde, afslappede personale opvarte jer og sørge for, at I intet mangler. C’est parfait!

BON APPETIT!

Der er to restauranter på Les Roches Rouges. Récif har en Michelin stjerne og disker op med en innovativ menu med lokale retter. Den står på særligt udvalgte råvarer og et køkken, der er inspireret af den franske poet René Jouveaus La Cuisine Provençale de la tradition populaire. Frisk fisk og seafood, kødretter og årstidens grøntsager og frugter. Fra den hyggelige og stemningsfyldte terrasse har I udsigt over Middelhavets bølger. La Plage er strandrestauranten, hvor morgenmad, frokost og aftensmad bliver serveret i ægte Riviera-stil. Enkle retter der emmer af velsmag og sagtens kan deles. På de to barer er menuen også lokalt forankret, og råvarerne stammer hovedsageligt fra små producenter i området – en perfekt mikset drink fra mixologens hånd er aldrig langt væk.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste