HOTEL LE VAL THORENS

Hotel Le Val Thorens er et unikt, fire-stjernet ski-in/ski-out hotel med en tilbagelænet, varm og hyggelig stemning. Hotellet gennemgik en total restaurering i 2021 og fremstår i dag både stilfuldt og charmerende. Le Val Thorens ligger lige ved skiløjperne i hjertet af Val Thorens. Her er alt, og alt er her, og med en beliggenhed lige ovenfor Place de Caron (det store centrale “snetorv” midt i byen), er I garanteret en skiferie på første parket. Val Thorens skiområde ligger i en vidunderlig naturlig cirkel mellem seks gletsjere, så I kan stå på ski i solskin hele dagen imens I nyder af en fantastisk panoramaudsigt.

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Val Thorens /Geneve: 2t
Bedste periode: Vinter
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

LES TROIS VALLÉES

Val Thorens er Europas højest beliggende skisportsby og en del af Europas måske allerbedste skiområde Les Trois Vallées. Området byder på alt fra brede børnevenlige boulevarder til heftige sorte pister, off piste, freestyle-parker, samt udsigt mod Mont Blanc i nord og de smukke italienske bjerge i syd. I Val Thorens og nabodalene Méribel, Courchevel og Orelle er der over 600 km pister i alle sværhedsgrader. Om man er begynder, øvet eller ekspert spiller ingen rolle, da der er pister og bjerge nok til alle. Selve Val Thorens ligger 2.350 meter over havet og er derfor utrolig snesikkert. Selv i mindre gode sæsoner er der ganske enkelt helt genialt skiløb for alle niveauer.

KOMFORT & GÆSTFRIHED

Hotel Le Val Thorens er indrettet i traditionel alpin stil med bjælkelofter og naturligt træ, blandet med moderne møbler, stilrene detaljer og lyse, lækre værelser. Hotellet har 80 skønne, moderne værelser – heraf flere familieværelser med køjesenge til børnene. Alle værelser er varmt og hyggeligt indrettet, med balkoner der åbner op til en imponerende udsigt til de sneklædte bjerge. Der er desuden store, flotte familieværelser og suiter, hvor det er muligt at have 2 børn optil 12 år boende. Her får I en behagelig base til skiferien til en god pris, uanset om I er til afslapning på solterrassen eller i loungebaren, til spa og swimmingpool eller bare er ude efter den den optimale ski-in/ski-out-løsning.

RELAX & REWIND

Hotellet byder desuden på aktiviteter for hele familien – også til dem, der godt kan nøjes med et par timers skiløb om dagen. Prøv en tur igennem landskabet i en hundeslæde. Her får I en oplevelse for hele familien, hvor I kommer helt ned i gear, mens I bliver trukket af stærke hunde, der løber gennem det snedækkede og eventyrlige landskab. Hotellets spa har alle de traditionelle spafaciliteter som sauna, indendørs swimmingpool, og et tyrkisk bad som kan vække enhver skitræt krop til live. Spa’en tilbyder naturligvis også forskellige behandlinger og massager.

WINE & DINE

Alle skiløbere ved, at et velsmagende, varmt måltid er den perfekte afslutning på en lang dag på ski. På Le Val Thorens er der gode muligheder for at få stillet både sulten og tørsten. Hotellet byder på to restauranter – “La fondue” og en klassisk fransk bistro “La Brasserie”- med hver deres fortolkning af, hvordan en ski-menu skal sættes sammen. Der serveres daglig morgenbuffet, og om aftenen kan I slappe af med en drink i hotellets hyggelige og intime loungebar.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste