HOTEL LA PERLA, ITALIEN

Hotel La Perla er et fabelagtigt ski-in/ski-out hotel, der repræsenterer selve essensen af eksklusiv idyl på ski i Italien. Stedet er, ikke overraskende, kendt som Dolomitternes perle, placeret i en smuk bjergdal og omgivet af de majestætiske bjerge. Hotellet er drømmeagtigt med sin hyggelige, klassiske chalet-stil, der vil charmere enhver ski- og bjergentusiast. Om I er til fantastiske skieventyr om vinteren eller til smukke hikes og cykelture i bjergene om sommeren, så er Hotel La Perla lige så idyllisk som Dolomitterne er storslåede.

JONAS REVIEW:

“Følelsen af familiær varme, hygge og underspillet, rustik luksus placeret midt i et overdådigt og vildt bjerglandskab med udsigt til skønne skidage er simpelthen en intens følelse af frihed. Deres 4 restauranter, unikke værelser og eksklusive vinkælder er i en klasse for sig. Det er svært ved helt at finde ordene til at beskrive Hotel La Perlas magi, for dette sted skal bare opleves.”

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t
Tidsforskel: ingen
Bedste periode: Vinter til ski, sommer til cykling og vandring

BJERGTAGENDE BELIGGENHED

Beliggende i den smukke lille bjergby Corvara, fuld af charmerende arkitektur, er Hotel La Perla et af de absolut bedste ski-resorts, der er godt forbundet til et stort skiområde på 130 km pister. Det er også et sandt paradis for naturelskere og eventyrere. Le Perla er placeret i byens centrum og byder på uvirkeligt smukke udsigter til bjergene fra værelserne. Om vinteren kan I opleve at stå på ski direkte ud fra hotellet og nyde nogle af Europas mest idylliske pister. Om sommeren kan I tage skiliften op til Alte Vies skyhøje ruter og vandre igennem dette område af himmelen, med prægtige omgivelser og frisk bjergluft.

MIRAKULØSE MAVEFORNEMMELSER

Med sine 4 udsøgte restauranter til de kun 56 værelser, er der gastronomiske eventyr til den helt store guldmedalje på Hotel La Perla. Deres gourmetrestaurant, La Stüa de Michil, kombinerer de omkringliggende bjerges ingredienser med middelhavets madtraditioner og det mellemøstlige køkken, hvilket tiltrækker både lokale og rejsende fra nær og fjern. Deres imponerende vinkælder byder på et stort udvalg af den udsøgte vin, Sassicaia, for blot at nævne én. Der er mulighed for at vælge halvpension, som inkluderer morgenmad og middag på én af restauranterne.

FÆNOMENALT OG FAMILIEEJET

Hotel La Perla er ejet af familien Costa og er medlem af ’Leading Hotels of the World’. Det er perfekt til familier med fleksible muligheder for sammenhængende værelser og den usnobbede og skønne atmosfære på stedet understreger dette. Buldrende brændeovne, rustikke træpaneler og klassik chalet-stil gør La Perla til et sted, der på én og samme tid føles helt nært og nede på jorden, samtidig med, at det emmer af luksus i en smuk bjergdal i den friske luft. Takket være det altid smilende personale og den hyggelige tilstedeværelse af Costa-familien, er det lige så indbydende og idyllisk som en eventyr-hytte.

UNIKKE OG SKØNNE VÆRELSER

Når du ankommer, vil du straks blive mødt af det venlige og hjælpsomme personale, der vil få dig til at føle dig hjemme. Med de 56 unikt indrettede og luksuriøse værelser med store senge, interaktive tv’er og hurtigt wi-fi, samt private altaner med udsigt til de imponerende bjerge, føler man sig hurtigt helt tryg. Det er ikke uden grund, at dette skønne, familieejede hotel hurtigt kommer på enhver skientusiasts liste over de mest hyggelige og personlige hoteller i Dolomitterne.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste