HOTEL ESENCIA

Tulum. Mexicos hotspot på Riviera Maya. Den kridhvide kyststrækning med de svajende palmer er kendt for alt fra trendy restauranter og beach clubs til ældgamle magiske ruiner. Et miks af det ultra moderne og fortidens traditioner og mystik.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 14t til Cancun
Bedste periode:  December til marts
Tidsforskel: -7t (sommer) -6t (vinter)

BOHEMELUKSUS TÆT PÅ TULUM

En kort køretur fra Tulum langs de kridhvide mexicanske sandstrande ligger det charmerende boutiquehotel Esencia – lidt væk fra the hustle and bustle men tilpas tæt på. Hotel Esencia er den diametrale modsætning til de store mega resorts tæt på Cancun. Et lille hotel med personlighed og privatliv. Her er der ikke behov for at flashe, og bare tæer og smil er selvfølgeligheder. Uma Thurman og Gwyneth Paltrow er blevet spottet her med deres familier, og det er den afslappede, simple og tilbagelænede form for luksus, der er i højsædet.

JUNGLE BOUGIE

Esencia var engang residens for den italienske hertuginde Rosa de Ferrari. I dag er hotellet et af de bedste på Riviera Maya, hvis man er til rustik charme, bare tæer og en afslappet tilgang til luksus. Det gamle hovedhus er hotellets navle og de 38 suiter og 3 villaer ligger, forbundet af små stier, i de tropiske haver. De er lyst og lækkert indrettet med lokale islæt og fede mexicanske tekstiler. På de private terrasser er der ofte hængekøjer eller udendørs sofaer til at holde siesta i. Hvis I har lyst til at gemme jer lidt, kan I bo i suiter i junglen. Har I lyst til at vågne op til bølgerne og Xpu-Ha Bugtens kridhvide strande er suiterne med udsigt over Det Caribiske Hav.

POOL & STRAND

Den ene af hotellets to store pools er til familier og leg, mens den anden er forbeholdt det voksne publikum. Begge er omgivet af solsenge og behagelige cabanas, som godt kan være svære at komme op fra, når I først ligger der. Vores favoritter ligger på den kridhvide sandstrand, hvor brisen får palmerne til at danse. Heldigvis sværmer det søde og super servicemindede personale diskret omkring, så I får ikke lov til at mangle noget. Hvordan lyder frisklavede tacos, nypresset frugtjuice og måske en kold Modelo til frokost under solen?

GO FOR THE FOOD

Esencia tager jer ud på en kulinarisk rejse på hotellets tre restauranter. Retterne er simple men sofistikerede, og de trækker på Mexicos fabelagtige regionale specialiteter og Middelhavets klassiske køkken. Ingredienser og råvarer kommer fra de lokale landmænd og producenter i Quintana Roo eller fra andre områder i Mexico, der er kendt for deres særegne delikatesser. Poolrestauranten er afslappet og serverer lækkerier dagen lang. Start med en fruitbowl eller quesadillas til morgenmad. Gå all in på tacos til frokost og nyd en perfekt stegt yellowfin tun, når solen går ned. The Garden Restaurant ligger i hjertet af de tropiske haver, og her er køkkenet en raffineret version af det traditionelle mexicanske. Mistura ligger under en imponerende palapa ved stranden med 180 graders udsigt over havet. Den ambitiøse stil er en fusion af tropisk peruviansk, japanske nuancer og det bedste fra Yucatan.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste