HOTEL DE CRILLON, A ROSEWOOD HOTEL

Dette historiske hotel er et af Paris’ mest ikoniske og smukkeste hoteller. Det er ganske få steder i verden, at man får Rosewood-luksus og mærker historiens vingesus i et sandt overflødighedshorn af glød, stemning og service fra øverste hylde. Hotel de Crillon er oprindeligt opført af Ludvig 15. af Frankrig i 1758, og med byens bedste udsigt over Place de la Concorde og tæt beliggende ved Jardin des Tuileries, er dette en sand perle. 

STEENS REVIEW:

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde. Hotel de Crillon ligger på min personlige top-10-liste over de bedste hoteller jeg har boet på, og med 30 år i rejsebranchen har jeg været lidt rundt. Stilen, atmosfæren og i særdeleshed serviceniveauet er tårnhøjt med den vigtige detalje, at det aldrig er snobbet og selvhøjtideligt. Værelserne er smukke og gennemførte. L’Écrin er hotellets 1-stjernede Michelinrestaurant, som er uhøjtidelig med sublim mad og et vinkort omfangsrigt som en telefonbog.

Kontakt Steen for mere information
Tlf. +45 53 53 69 27 steen@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2 timer.
Bedste periode: Året rundt
Tidsforskel: Ingen tidsforskel. 

HISTORIENS VINGESUS

Det sagnomspundne nyklassicistiske palæ har, som en slags hjørnesten i fransk historie, været vidne til to konger, den franske revolution, Napoleons kejserdømme og er den dag i dag en historisk hjørnesten, der har huset Marie Antoinette, Benjamin Franklin, alverdens præsidenter, pop- og rockstjerner, utallige modeller og alle os andre, der har nydt de smukke omgivelser. I mange år ejede grevefamilien Crillon palæet og i 1909 blev det lavet om til et luksushotel på initiativ af arkitekten Walter-André Destailleur. I 2013 gennemgik hotellet en fireårig istandsættelse, med respekt for stedets historiske signifikans og står i dag stadig som et af de mest imponerende, moderne og historiske bygninger i Paris. 

GENNEMFØRT LUKSUS 

Der er 124 værelser og suiter at vælge imellem, stilen er klassisk, lækker og moderne. Der er tale om byens bedste beliggenhed på Place de la Concorde. Værelserne er gennemført ned til mindste detalje og lever op til hvad man ville forvente af et 5-stjernet hotel, med mulighed for at interconnecte værelser. 

CRILLONS JUVEL – L´ECRIN 

Restaurantens chefsommelier, Xavier Thuizat har i samarbejde med Chef, Boris Campanella formået at bevæge menuen ind i en særdeles sublim kombination af mad og vin ophøjet til en kunstform, der selv for Parisiske standarder skiller sig ud med fortryllende finesse. Udover denne perle af en restaurant skal man ikke snydes for den skønne bar Les Ambassadeurs og brasseriet Brasserie d’Aumont, hvor Chef Paul Pairet tryller.  

BYENS BEDSTE UDSIGT

Med byens bedste udsigt over Place de la Concorde kan man roligt træde ud ad døren og direkte ind i hjertet af Paris’ smukke pladser og gader og forsvinde ind i sin egen film. Vil man længere væk, kan passende tage nogle dage til Champagne. Paris og omegn byder på absolut alt, hvad hjertet kan begære af kulturelle, kulinariske og historiske steder. 

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste