FOUR SEASONS SAYAN

Overgiv jer til Balis vilde skønhed og til Four Seasons eksklusive harmoniske fristed ved floden Ayung. Dette er utvivlsomt et af de smukkeste resorts på hele Bali. De originale og smukke bygninger og villaer blender diskret ind i de smukkeste grønne omgivelser. Ankomsten er spektakulær, og I bliver ført af en dramatisk gangbro over træerne og rismarkerne. Junglens lyde, dufte og energi fylder luften med en afslappet og behagelig ro, og det topprofessionelle personale forkæler jer fra det første øjeblik i klassisk Four Seasons stil.

CAMILLAS REVIEW:

“Villaerne er fortryllende med udsigten over de frodige dale, og i kombination med den klassiske Four Seasons service er det et af de bedste steder at bo i Ubud. Når I bor her, inkluderer vi altid en af Sayans hyggelige og autentiske cykelture gennem rismarkerne og de små byer.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med én mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

UBUDS BEDSTE

Resortet, som ligger i den vestlige del af Ubud, sætter rammerne for det perfekte ”urban jungle retreat”. Efter Obama var færdig med præsidentembedet, checkede han og familien ind på Four Seasons Sayan til afslapning, forkælelse og river-rafting. Det var også her Julia Roberts boede, da hun indspillede Eat, Pray, Love. Så det er altså okay at have høje forventninger.

DE DEJLIGSTE POOLVILLAER

Der er kun 18 store luksuriøse suiter og 42 private villaer på Four Seasons Sayan. Designmæssigt er inspirationen blevet hentet i Balis flotte natur mikset med moderene stil. Møblerne er holdt i smukt træ, og tekstilerne er lækre og håndvævede. Læg mærke til de små balinesiske detaljer, som giver et autentisk islæt. Villaerne er lyse og åbne, og alle har en stor privat terrasse og plunge pool – vores yndlingsvillaer har udsigt til floden og rismarkerne. Tænk store badeværelser med badekar, udendørs bruser, skønne senge med sprøde lagen og masser af plads. Alt der omhandler service og faciliteter er af bedste kvalitet, og Four Seasons Sayan har fundet en balance, der passer til både par og familier.

ZENZONEN

Den store pool, fordelt i to niveauer, ligger med en slående udsigt til Ayungfloden og er omkranset af bløde solsenge med hvide parasoller. Her føles det som at være i en grøn oase med lyden af floden og junglen. Poolbutlerne sørger for at forkæle jer og I kan bestille frokost og læskende kokosnødder i Riverside Café.

The Sacred River Spa er zenzonen og udover behandlinger med rødder i balinesiske traditioner afholdes her spirituelle chakra ceremonier. Velvære for kroppen, sindet og sjælen er en del af Four Seasons filosofi, og her er fantastiske muligheder for yoga og meditation. Resortet kan også arrangere 2-3 dages skræddersyede programmer med fokus på holistisk velvære.

GOURMET & SPICE

Dyk ned i det balinesiske og indonesiske cuisine, der på Four Seasons bliver spicet op med de bedste internationale favoritter. Four Seasons sørger så vidt som muligt for at alle råvarer er lokale, og mange kommer direkte fra resortets egne køkkenhaver. Gourmetbarren er højt sat, og vi anbefaler på det varmeste, at I sætter en aften af til at prøve Rijstaffel, når det er bedst. På Ayung Terrace er der fantastisk udsigt over floden fra de åbne facader, og det er en udsøgt fornøjelse at komme her på alle tider af døgnet. Til morgenmad er à la carte udvalget udsøgt med blandt andet de lækreste smoothiebowls, specialiteter fra Sayan og Cherry Chocolate French Toast. Afslappede og hyggelige Riverside Café er åbent til frokost og aftensmad – her spiser I udendørs lige ved den dejlige pool og floden. Dining by Design og i villaerne kan naturligvis også let arrangeres. Inde i Ubud er der heller ikke mangel på lækre restauranter – og I kan få både det helt lokale samt det moderne og hippe.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste