FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLES

Fra øjeblikket I beslutter jer for at bo på et Four Seasons resort, kan I allerede begynde at glæde jer til den legendariske service og deres unikke øje for detaljerne. Kombiner ”the Four Seasons touch” med Petit Anse, en af de smukkeste bugter på Seychellerne, og så har I en overlegen vinder.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“FS Resort Seychelles er efter min mening ubetinget det bedste hotel på Mahé. De har er den mest fantastiske udsigt over hotellets egen private bugt. Hotellet er en super kombination med FS Resort Desroches Island Seychelles.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13-14t
Bedste periode: Hele året
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

 

FAMILIEFERIE I PARADIS

Four Seasons Seychellerne Mahé skaber rammerne for den perfekte honeymoon, men er i den grad også familievenligt med store rummelige villaer – også hvis I ønsker at rejse tre generationer. Når I har lyst til en dukkert, står valget mellem den store pool omkranset af bløde solsenge eller stranden, der ligner et postkort.

PERFEKTE POOL VILLAER

Det eksklusive resort består af 67 rummelige villaer og suiter, der er dramatisk placeret på den frodige bjergside med udsigt over den betagende bugt med det glimtende turkise vand, og de minder faktisk mere om luksuriøse private boliger end om et resort. Nogle villaer ligger højt på bjergsiden med en helt enestående panoramaudsigt, mens andre ligger omgivet af mango-, kanel- og frangipanitræer tættere på den kridhvide sandstrand. Bor I øverst går turen mod restauranterne og stranden med en buggy, bor I længere nede er stranden kun et stenkast væk. Alle villaer har privat terrasse, infinity plunge pool og udendørsbad, og er delikat indrettet i stilren seychellisk og fransk kolonistil.

MIDDAG MED HAVUDSIGT

I bliver forkælet på Four Seasons to ambitiøse restauranter og i de to lounges. ZEZ byder på morgenmad med fantastisk udsigt og middelhavsinspireret fine dining. Restauranten Kannel serverer farverige kreolske og asiatiske retter, og baren står for de sublime cocktails. Hvis friskrullet sushi og sashimi lokker, er ZEZ Lounge et must. Og I kan selvfølgelig vælge In-Villa Dining, hvis villaen bliver lidt svær at forlade for længe.

SPA LIFE

Højt over bugten ligger spaen, der er en fredfyldt, private zen oase. Start med en kølende og velgørende iste med de bedste fra naturens skattekammer, mens du nyder udsigten fra en blød daybed. Derefter kan der vælges mellem forkælende behandlinger og massager i de rolige behandlingspavillioner på bjergsiden eller i deres Spa Cabana ved vandet. Prøv for eksempel den fantastiske Coco de Mer signaturbehandling. Resortet tilbyder endnu mere zen i form af yoga og meditation – vi anbefaler, at I prøver en Mountain Meditation, hvor I vandrer ca. 20 minutter til toppen af bjergryggen og mediterer, mens solen går ned og farverne skifter. Smukkere bliver det ikke!

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste