FOUR SEASONS RESORT LANGKAWI

Four Seasons Resort Langkawi er et smukt, afslappet og på alle måder indbydende luksusresort beliggende på stranden med smuk udsigt til havet og omgivet af frodig, tropisk regnskov. Som altid på Four Seasons hoteller, er standard og service gennemført og upåklagelig.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Naturen  i området er helt utrolig. Jeg var på en spændende sejltur, hvor vi oplevede dyrelivet ved Kilim Geoforest Park og hvor jeg for første gang i mit liv så de sjove ‘Walking Fish’ –  og mange flotte kæmpestore ørne. I træerne ved hotellet findes desuden en masse ‘Dusky Leaf Monkeys’, som det er helt umuligt at holde op med at tage billeder af. “

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / Charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 16t med én mellemlanding
Bedste periode: Vinter
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

FOUR SEASON SERVICE

På Four Seasons Resort Langkawi slapper I af på stranden, ved den smukke ocean-front pool eller den store, dejlige family-pool i den frodige have med udsigt til stranden og havet. Hver time bliver I forkælet med friske, kølige håndklæder og friskskårede tropiske frugter. Der er altid isvand og solcréme til rådighed og den klassiske kølige vandspray og solbrillepudsning – ren og skær salig forkælelse.

INDOOR/OUTDOOR ROOMS

Værelser på Four Seasons Langkawi er store og rummelige med deres ca. 68 m2. Indretningen er elegant og afslappet luksus i malaysisk stil med dejlig udsigt til den tropiske have. Værelserne i Lower Melaleuca Pavilion har både et indendørs badeværelse samt et badekar og en “rainforest”- bruser på terrassen.

COCKTAILS & A’LA CARTE

Four Seasons har fire dejlige restauranter, hvor I kan forkæle jeres ganer med skøn kogekunst fra det malaysiske, italienske og øster- og vesterlandske køkken, alt efter humør. Morgenmadsbuffeten serveres i restaurant Serai (som betyder citrongræs), hvor der også serveres a’la carte til frokost og middag. Restaurant Ikan Ikan lokker med skøn, krydret mad fra det malaysiske køkken og en vidunderlig udsigt over havet. Kelapa Grill og Bar har både friskfangede fisk og godt kød fra grillen, og ved frokosttid har restauranten poolservice med snacks og enkle retter. I Rhu Bar serveres friske cocktails og snacks, når I trænger til en hyggestund i eftermiddagsbrisen eller til solnedgangen efter middagen.

MANGROVE SAFARI

Har I brug for at være aktive på ferien, kan I leje cykler og besøge en af de nærliggende byer. Fra hotellet er der kun et par minutter med båd til Kilim Karst Geoforest Park med de smukke klippeformationer og frodige bakker – det er absolut en fantastisk oplevelse at udforske dét, som må være én af de mest betagende Mangrove-skove i verden.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste