FOUR SEASONS NAM HAI

Four Seasons Vietnam ligger idyllisk placeret på den berømte strand China Beach i det centrale Vietnam, ikke langt fra den charmerende, historiske by Hoi An og den kejserlige by Huế. Resortet er et harmonisk fristed, der udgør den perfekte formel til både romantiske turtelduer og familier med børn i alle størrelser. Vi elsker Four Seasons for den ambitiøse og personlige service samt balancen mellem det moderne, eksklusive og traditionelle. På det bedste beach resort i Vietnam kommer I ikke til at mangle noget!

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Four Seasons Resort The Nam Hai er et sted, hvor tradition og luksus mødes i en perfekt harmoni. Denne smukke oase i Hoi An er indbegrebet af vietnamesisk elegance og kultur, hvilket ses i både arkitekturen og den enestående service. Med sin betagende beliggenhed langs den gyldne kystlinje og de frodige tropiske haver, er dette sted en drøm for enhver, der søger ro og skønhed. Resortets villaer er en perfekt blanding af moderne komfort og autentiske vietnamesiske elementer, der skaber en intim atmosfære. Jeg vil varmt anbefale Four Seasons Resort The Nam Hai til dem, der ønsker en uforglemmelig oplevelse og en autentisk indsigt i Vietnams rige kultur og naturskønne vidundere.”

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 chrstoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 13 t. med en mellemlanding.
Bedste periode: november til april.
Tidsforskel: +5 (sommer) +6 (vinter).

 

ZEN FOR KROP & SJÆL

Velvære for krop, ånd og sjæl er en integreret del af Four Seasons filosofi, og her er derfor mange fantastiske muligheder for yoga, meditation og andre terapier. Med en betagende udsigt over lotusdammen og med behandlinger baseret på den berømte Zen-mester Thich Nhat Hanhs lære, er hotellets spa ‘The Heart of the Earth’ en vidunderlig zen-zone. Her finder I ro og afslapning og behandlinger med rødder i Vietnamesiske traditioner. I må ikke gå glip af muligheden for at prøve en klangterapi session, hvor lyden fra traditionelle vietnamesiske kvarts-skåle bringer harmoni og fornyet fokus i takt med, at vibrationerne forplanter sig i krop og sind. Desuden kan en behandling med deres hjemmeproduceret skrub lavet på ingefær og mynte fra hotellets egen have i den grad også anbefales. Også i spaen har man tænkt på de små og tilbyder specielle spa-behandlinger tilpasset børnene, så både store og små kan nyde wellness og ro sammen.

INDOOR/OUTDOOR

Samtlige villaer på Four Seasons Nam Hai er spredt smukt blandt anlagte haver med en enestående udsigt til havet og den hvide sandstrand eller ud til de frodige, tropiske arealer, der omkranser hotellet. Værelserne er rummelige og moderne, og der er godt med plads både inde og ude. Mange af villaerne har privat swimmingpool og personlig butlerservice. Indretningen er en hyldest til autentiske Vietnamesiske ”garden houses” med store træbjælker og dekorative paneler, hvor sengen står ophøjet og smukt indrammet af tynde, hvide gardiner. Balancen mellem indendørs- og udendørsarealerne er nøje udregnet med hjælp af Phong Thuy (Vietnamesisk Feng Shui), og giver én følelsen af, at man er ét med de uspolerede omgivelser. Her vågner I til lyden af havets bølger og drikker morgenkaffen på jeres private terrasse i de skønneste grønne omgivelser.

DEN GRØNNE OASE

Bæredygtighed er en essentiel del af Four Seasons Nam Hai’s vision, og miljøvenlige initiativer er derfor en central del af den daglige drift. I et forsøg på at mindske plastikforbruget er et effektivt filtreringssystem installeret, der giver rent vand til hele resortet og genanvendelige glasflasker er allokeret på alle værelser, der kan fyldes ved opfyldningsstationer rundt omkring på hotellet. Desuden udnyttes solens kraftige stråler til opvarmningen af hotellets skønne swimmingpools, og de hjemmedyrkede grønne vækster anvendes flittigt i tilberedningen af gastronomiske fornøjelser af de talentfulde kokke i de forskellige køkkener.

GASTRONOMISKE FORNØJELSER

På den kulinariske front er Four Seasons Nam Hai i en klasse for sig selv. Nyd et væld af vietnamesiske anretninger med fødderne i sandet, eller bed kokken om at fremtrylle en privat barbecue i jeres villa. Måske I vil mæske jer i tandoori og internationale favoritter i hovedrestauranten? Eller er I mere til champagnefrokost og en picnic på stranden? Det hele kan arrangeres lige efter behov og ønsker med et særdeles stort øje for detaljerne. Uanset hvad I vælger fra hotellets restauranter, holder Four Seasons kokke en høj standard. Lette forfriskninger akkompagneret med skønne lokalinspireret cocktails kan også nydes tilbagelænet i en af hotellets to barer.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste