FOUR SEASONS MARRAKECH

Four Seasons ligger i udkanten af Marrakesh og spreder sig over et 40 hektar stort område. Her finder I massere af plads til ro og afslapning mellem fortryllende mauriske haver med fuglesang, oliventræer, svajende palmer, rislende springvand og den smukkeste udsigt til Atlasbjergene, der troner mod himlen i det fjerne.

CAMILLAS REVIEW:

“Alle vil føle sig hjemme her. Par, familier, venner, små grupper – Four Seasons kan det hele. Du ved hvad hvad du får: Four Seasons service, store pools, lækker mad – det hele fungerer bare upåklageligt. Oven i købet ligger det i meget kort afstand fra Medinaen. Eftermiddagsstemningen ved voksenpoolen er festlig og afslappet med lokale der kigger forbi til sundowners i de smukke omgivelser.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Marrakech: 4t30m
Bedste periode: Forår, efterår – men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer.
Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

LUKSUS TÆT PÅ MEDINAEN

Resortet er omkranset af de traditionelle Marrakech-rosa-farvede mure og ligger lige ved siden af den eventyrlige Menara Have fra det 12. århundrede. Den fortryllende Medina ligger kun 15 minutters gang fra resortet. Det er unikt at kunne nyde Four Seasons’ store smukke have og samtidig være så tæt på Medinaen og den levende Djemma el Fna. Hotellet er indrettet smukt og moderne samtidig med, at det på fineste vis reflekterer den marrokanske kultur og tradition. Her er ingen prætentiøs “bling bling” – stilen er afslappet og underspillet.

SMUKKE STORE SUITER

Four Seasons byder på 114 smukke værelser og 27 store suiter. Alle har egen balkon eller terrasse med udsigt udover Menara Haven eller de smukke, sneklædte Atlasbjerge. Værelserne er store og rummelige, smagfuldt indrettede i moderne og dog traditionelt design med masser af mosaikker, lokal kunst og varme farver. Her er let plads til 2 voksne og 2 børn. Badeværelserne er lækre, og hele familien kan næsten mødes i badekarret.

SPICE HEAVEN

Her finder I tre restauranter, der disker op med en bred vifte af smagsoplevelser fra Marokkos kulinariske rigdom til de moderne, europæiske køkkener. Nyd jeres frokost i skyggen fra et palmetræ, på menukortet finder I udsøgte bøffer og frisk skaldyr, men det er også stedet for en god pistacieis. En traditionel middag finder I på restaurant Inara, hvor retterne er inspireret af det marokkanske, tyrkiske og libanesiske køkken, med et moderne touch og tilberedt af lokale råvarer, krydderier og urter. Ønsker I en afslappet middag, kan denne indtages ved poolen, hvor maden tilberedes ved grill

FOR THE KIDS

Four Seasons gør en dyd ud af, at børnefamilier føler sig velkomne – for det er de! Der er en lang række skønne, sjove og inspirerende tilbud til både små og store poder. I Kid’s Club er der alt lige fra kunstprojekter til leg og spil – alt sammen placeret, så både børn og forældre stadig føler, at de er sammen på ferie, men der er altid ekstra hænder og sjove tilbud. Til de større børn, er der computere og de nyeste spil, bordtennis og grusbaner til en tenniskamp. Four Seasons i Marrakech er som skræddersyet til børnefamilier med direkte fly, kort flyvetid, ubetydelig tidsforskel og enestående børnevenlige omgivelser.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste