FOUR SEASONS AT LANDAA GIRAAVARU

Four Seasons at Landaa Giravaaru et skønt sted for familier, der I høj grad formår at kombinere en chik atmosfære med barfodsluksus.  Med sin placering i den smukke Baa Atoll – et UNESCO World Biosphere Reserve  – byder resortet på store oplevelser til vands samt luksuriøs afsondrethed og en vild, naturlig skønhed.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Som altid har Four Seasons enormt højt niveau. Deres beach villaer er virkelig dejlige og har fantastisk strand med godt badevand. Det er en ø med meget aktivitet og et rigtig godt vandsportscenter. Besøg deres marinbiolog og book en af deres ture, det er bestemt oplevelsen værd.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel:  +3t (sommer) eller +4t (vinter)

BOUNTYØ MED TURKIS LAGUNE

Four Seasons at Landaa Giraavaru breder sig over 44 hektar uberørt bountyø, flankeret af en af de største naturlige turkise laguner i Maldiverne. Vandet omkring Landaa Giraavaru er kendt verden over som et af de bedste steder til dykning med hvalhajer og Manta rays. Resortet har desuden et banebrydende forskningsprogram for havbeskyttelse og et stort udbud af familievenlige vandsportsaktiviteter. 

LUKSURIØSE VILLAER

De i alt 103 skønne, stråtækte Beach villaer og Over Water villaer er store og rummelige, hyggelige, lækkert indrettede med fantastiske terrasser og badeværelser, egen pool eller plungepool – og alle med dejlig ugenert beliggenhed og en helt enestående havudsigt. De lækre Beach villaer har egen adgang til stranden, pool, udendørs bruser samt egen frodig have. Over Water villarene har gulv til loft-vinduer med panoramaudsigt over det Indiske Ocean og en stor solterrasse.

MIDDAG UNDER STJERNERNE

Start dagen med Café Landaas overdådige morgensmadsbuffet. Frokosten indtages på Blu med udsigt over infinity-poolen og et hav af italienske specialiteter.  Om aftenen spiser I med tæerne i sandet på den hyggelige og afslappede Fuego Grill ved stranden. Eller smag på det bedste fra Libanon, Marokko og Armenien under stjernerne på Over Water restauranten Al Barakat. Afslut aftenen med en kølig drink på Seabar eller Shisha Bar.

FIND NEMO

Det konsekvent varme hav omkring øen skaber det perfekte hjem for enorme stimer af sommerfuglefisk, havskildpadder, delfiner og mange andre eksotiske, farvestrålende fisk. Landaa Giraavaru ligger dejlig tæt på en række virkelig skønne dykkersteder – herunder marinebeskyttede områder, hvor I kan blive transporteret ud med specielt udstyrede dykker Dhonis. Resortet har selvfølgelig også sit eget Dive Centre med PADI licens og et flersproget team af dykkerinstruktører tilbyder kurser for både begyndere og avancerede, erfarne dykkere samt daglige dykker- og snorklingture. Til de små dykkere (fra 10 år) tilbydes undervisning/kurser og dyk ned til 12 meter. Det er altid sjovt at prøve at finde nemo!

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste