FOUR SEASONS KUDA HURAA

Speedbåden suser afsted over det blå, blå Indiske Ocean. Flere steder bliver havet helt turkist, og forventningerne stiger. Kun 25 minutter senere ankommer I til Four Seasons på Kuda Huraa. Personalet står på resortets bådebro – klar til at byde jer velkommen. Check-in proceduren overstås hurtigt og effektivt, mens I får serveret en lækker forfriskning. Børnene får små tasker med en personlig hilsen fra Kids klubben og kort over havets eksotiske fisk. Velkommen til Four Seasons på Kuda Huraa!

80DAYS TRAVELER REVIEW:

“Vi har simpelthen haft det så vidunderligt og nydt hvert et sekund i paradis. Må sige stedet er helt i top, super hyggeligt overskueligt og afslappet. Vi er faldet helt pladask, hvilket gør det farligt, når vi igen skal rejse… Uha findes der noget lignende ?”

– Familie med to børn, Four Season Kuda Huraa

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malé: 12-13t med 1 mellemlanding.
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december.
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter)

LUKSURIØST FAMILIERESORT

Four Seasons kan ganske enkelt noget helt specielt: de kan lave et af verdens bedste familieresorts uden at gå på kompromis med noget. Four Seasons leverer den ubetinget bedste service – her er ikke noget at sætte finger på. I bliver mødt af et engageret, indlevende og meget professionelt personale, som kender den enkelte gæsts behov – samtidig med at deres service aldrig virker anmassende.

FOUR SEASONS STYLE

Four Seasons Kuda Huraa har 96 fantastiske, nyrenoverede og smukt indrettede villaer – både skønne Beach villaer og enestående Over Water villaer med eget soldæk og trappe direkte ned i det krystalklare vand. Stilen er luksuriøs og her er højt til loftet – på alle måder. Værelserne ligger omgivet af tropiske blomster eller med fortryllende havudsigt. Badeværelserne er store med badekar og bruseområde, samt en skøn udendørs bruser.  Alle detaljer er i orden, og Four Seasons anerkendte navn leverer varen.

SURF, SAIL, SWIM…

Vandsportscenteret tilbyder en bred vifte af aktiviteter, der passer til alle aldersgrupper, blandt andet kajak, windsurfing, vandski, parasailing og en surfskole med professionelle instruktører. Fours Seasons Kuda Huraa har desuden et PADI-licenseret dykkercenter der er klar til at invitere jer ned under overfladen af det krystalklare, lune vand – om det er med fødder og snorkel eller med flasker er helt op til jer. I kan også tage med på dolphin-cruise i solnedgangen eller lære om resortets koralbevarelses-projekter i Marine Discovery Centre

SKØNNE RESTAURANTER

Four Seasons Resort Kuda Huraa har fem skønne restauranter og lounger. Over Water restauranten Baraabaru disker op med en traditionel indisk menu. The Reef Club har specialiseret sig i italienske retter, som du kan vælge at spise under en stråtækt pavillon eller med bare tæer på stranden. Kandu Grill serverer lækker frisk fisk og skaldyr og Cafe Huraa er en afslappet pool lounge, med et udvalg af fristende internationale retter – og alle steder er børn velkomne. Aftenerne er fortryllende; på hele øens små sandstier tændes levende fakler, der blafrer i den milde, varme vind.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste