FOUR SEASONS DUBAI AT JUMEIRAH BEACH

Leder I efter den perfekte kombination af afslapning, luksus, shopping og sofistikeret elegance er Four Seasons i Dubai et ideelt valg. Den stilsikre hotelkæde, har formået at kombinere moderne design med elegante arabiske elementer på strandresortet, der ligger på Jumeirah Beach. Sights, shopping og verdenklasserestauranter ligger tæt på, og selve resortet er en skøn oase i ørkenstaten, hvor solstolene er komfortable, service niveauet “Four Seasons sublimt” og hvor både familier og par vil føle sig pakket ind i eksklusiv forkælelse.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Four Seasons Dubai er hotellet hvor du føler, at personalet ved hvad du vil spørge om, før du har tænkt tanken til ende. Jeg har aldrig været på et hotel, med så opmærksom og personlig service. Rejser du uden børn, vil jeg klart anbefale den skønne voksenpool hvor der er dejlig ro og bløde solsenge.“

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

STJERNEN PÅ JUMEIRAH BEACH

Der er ingen tvivl om, at Four Seasons brillerer på service. De ansatte glider elegant rundt på hotellet, og I vil altid føle en perfekt afstemt opmærksomhed, uanset om I sidder på en restaurant i flotte gevandter eller ligger ved poolen i badedresset med sol på næsetippen. Hotellet er u-formet ud mod den Arabiske Golf med dejlige pools og anlagte haver i mellem de to ydre vinger, og ryggen vender med fantastisk udsigt ind mod den futuriske by. Der er to store udendørs laguneformede pools, hvor en er til børn og en anden er forbeholdt de voksne gæster. Og så er der den brede private gyldne sandstrand med udsigt til den Arabiske Golf, hvor beach butlerne sørger for, at I aldrig mangler noget. Vandsport med og uden motor kan lejes til sjov og ballade.

PLADS TIL LUKSUS

Ud af de 237 luksuriøse værelser er 49 suiter, og de åbner alle op til en stor privat balkon med en daybed og et hjørne med stole og bord – perfekt til en predinner drink med fødderne oppe. Kategorierne starter med Premium Skyline Room, der med 70 m2 er større end entry level på mange andre hoteller. Indrettet i lyse og gyldne farver med lækre fede tekstiler, stort badeværelse og alt hvad der tilhører et fem-stjernet hotel i Dubais højeste kaliber.

SHOP TIL YOU DROP

I Dubai er der altid noget at give sig til, og I kan for eksempel skørt nok smutte fra solbadning på stranden direkte ind på skiløjperne i et indendørs skiresort. Mellemøstens Las Vegas er også kendt for ekstravagant shopping, van(d)vittige vandlande og adrenalinpumpende jeepsafaris. Hop op i Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning, og nyd 828 meter fra gadeplan eller tag en slentretur ved Dubai Marina. Vi hjælper gerne med at booke oplevelser til jeres rejse på forhånd, og ellers er I sikre i conciergens kyndige hænder. En kort gåtur fra Four Seasons Dubai at Jumeirah Beach ligger nogle af ørkenstatens bedste og hippeste restauranter i området, der kreativt nok kaldes “Restaurant Village”.

LÆKRE RESTAURANTER

Hvis I kommer sultne hjem fra Dubai, vil vi påstå, at det er selvforskyldt. Der er flere forskellige restauranter og barer på Four Seasons, og der er god grund til at prøve dem alle. Morgenmadsbuffetten er en oplevelse i sig selv, og udvalget er helt sublimt. Drik drinks på rooftopbaren Mercury Lounge, der har en suveræn udsigt over byen. Spis frisk fisk og skaldyr på Sea Fu, og gå den sunde vej på Pearl Courtyard, der tilbyder sund soul food og friskpressede juicer. Den elegante Shai Salon står for Late Noon Tea i de flotteste mellemøstlige omgivelser, og på restauranten Suq er der et skønt mix af forskellige kulinariske retninger. In-room dining er naturligvis også en mulighed, hvis I har lyst til at spise i morgenkåber en aften. Ud over Four Seasons egne restauranter er der et væld af muligheder i Dubai, og mange af de hippeste steder ligger i gå-afstand, hvilket er en sjældenhed i Dubai, hvor alt ellers forgår med motor.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste