FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS

Med adresse på Athens sofistikerede riviera, på spidsen af den fyrretræsklædte Vouliagmeni halvø, ligger Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Det oprindelige hotel Astir Palace var i gamle dage et af Grækenlands mest velrenommerede hoteller og har set gæster som Aristotle Onassis og Frank Sinatra dase ved poolen og hoppe i de blå bølger. Nu står hotellet knivskarpt igen efter en gennemgående og vellykket Four Seasons renovering – klart til at generobre sin plads som Grækenlands ubestridt mest gennemførte hotel.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Her kan alt lade sig gøre – bare sig hvad I vil have. Det er bare dét Four Seasons kan. Morgenmaden er en af de flotteste jeg nogensinde har set. Og så er det skønt at det er så kort afstand fra Danmark og kort afstand fra lufthavnen. Tæt på Athen uden at være for tæt på. Og så er her mange rigtig gode værelser til familier.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 3t 10m direkte til Athen
Bedste periode: Sent forår, sommer og tidligt efterår
Tidsforskel: +1

ET IKONISK RESORT PÅ ATHENS RIVIERA

Kun 30 min fra Athens historiske centrum kan både par og børnefamilier få lige dét, de ønsker i upåklagelig Four Seasons stil; tre private strande, otte ambitiøse restauranter, flere lounger og barer, eksklusive butikker og en himmelsk spa inspireret af Hippokrates lære. Som altid leverer Four Seasons den ubetinget bedste service. I bliver mødt af et engageret og meget professionelt personale, som altid er to skridt foran med en fornemmelse for den enkelte gæsts behov. Hotellet har desuden egen helipad, hvis man foretrækker at tage en helikopter til og fra Athens lufthavn.

KLASSISK FOUR SEASONS ÅND

Samtlige 303 værelser, suiter og bungalows er indrettet i klassisk Four Seasons ånd. Der er ikke en finger at sætte på de smukke detaljer i afdæmpede grå og beige toner. Samtidig er man ikke i tvivl om, at man er i Grækenland; den hvide farve hersker i de lyse værelser, brudt op af lejlighedsvise blink af græsk guld. Hotellet er delt op i tre forskellige og hver for sig unikke områder, hvor værelserne rangerer fra Middelhavs laid-back til privat beachside luksus.  ’Arion’ byder på afslappede værelser og suiter, hvor middelhavet møder modernistisk arkitektur, rene linjer og et stilfuldt retro-chic design. I ’Nafsika’ området står den på azurblå havudsigt fra samtlige værelser og suiter, hvoraf nogle har privat pool. Hotellets luksuriøse bungalows er charmerende, lyse og har stadigvæk den samme glamourøse appeal som de originale bungalows, der blev bygget her i 1961. Her får I privatliv, den smukkeste udsigt over det Ægæiske hav og en duft af den græske rivieras gyldne tidsalder.

KULTUR & EVENTYR

For de kulturinteresserede og eventyrlystne er der nok at opleve i området. Fra hotellets brygge eller fra den nærliggende Astir Marina kan I sejle ud på en skræddersyet dagstur til de nærliggende øer, hvor I blandt andet kan opleve det antikke Poseidon-tempel, der kan dateres helt tilbage til år 440 før vores tidsregning. Lad hotellet arrangere en privat rundvisning i det ubermoderne og fascinerende Akropolis-museum – det tager kun 30 minutter at køre til Athens centrum. Kun 5 minutters køretur fra hotellet ligger Vouliagmeni, en charmerende kystby med autentiske butikker, tavernaer og en stor termisk sø, der er skabt af områdets underjordiske strømme.

LOKAL GASTRONOMI

Maden er i en klasse for sig selv på Four Seasons Astir Palace. Her er hele otte ambitiøse og lækre restauranter, så det største problem bliver simpelthen kun at vælge, hvilken kulinarisk oplevelse I skal gå ombord i næste gang. Sofistikerede skaldyrsretter, græske traditionelle specialiteter på højt niveau, dagens fangst på grillen og en morgenmadsbuffet, som er noget af det bedste vi nogensinde har prøvet – og hvis vi selv skal sige det, har vi efterhånden prøvet lidt af hvert! Ved solnedgang kan I skåle i Ouzo, frosne margaritas og klassiske cocktails, til de bløde rytmer fra en DJ og live bands.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste