FINOLHU

Finolhu er stedét for dem, der ønsker, at ferie skal være en god blanding af luksus, afslapning og sjov – der er lagt op til god stemning i de retroinspirerede omgivelser, der emmer af funky, boheme-agtig stil. Tænk indbegrebet af beach club vibes, bare tæer og store smil.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Hotellet har en virkelig smuk stor lagune, og deres 2 bedroom water villaer er perfekt indrettet til familier med store børn. Deres Crab shack skal prøves, maden og beliggenheden er fantastisk.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj – juli og igen midt -nov til midt dec.
Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

MALDIVERNES SMUKKESTE FARVER

Vandflyveren får luft under vingerne og sætter kurs mod Baa Atollen, der ligger kun 30 minutters flyvetur fra Male International Airport i det krystalklare, turkise vand, som kendetegner øparadiset Maldiverne. Atollen er en del af UNESCO deklarerede Baa Atoll Biosphere Reserve på grund af de helt unikke økosystemer, der især manifesterer sig under havets overflade. Fra luften ser I den ikoniske 1.8 km. lange, kridhvide sandbanke “the Strip”, der strækker sig ud i det blå – og så ved I, at I er der!

VILLA GOALS

Hvis I er til at bo ude på vandet, kan I vælge mellem forskellige slags lækre Over Water villaer med eller uden privat pool og udsigt til det Indiske Ocean, lagunen og/eller the Strip. Der er selvfølgelig også Beach villas på stranden, også med mulighed for privat pool. De mindste villaer er 145 m2 og de største er 205 m2. De store villaer med to værelser passer perfekt til venner, der rejser sammen, et par med børn eller større familier. Alle 122 villaer har privat balkon eller terrasse. Badeværelserne er store og dejlige med badekar og kvalitetsprodukter fra holistiske og økologiske Neil’s Yard Remedies. Der er en skøn, stor fællespool, der ligger i forbindelse med Baa Baa Beach Club, så en kold juice er aldrig langt væk.

BAA BAA LIVET

Finolhu er stedet, der kan noget for alle aldre. Der er vandsportscenter til dem med hang til action på vandet. Der er suveræn snorkling og selvfølgelig også et dykkercenter, der kan lede jer rundt i den helt helt fantastiske verden under vandet. Hvis I er vilde med at dykke, så er Finolhu et genialt spot til at plaske rundt med manta rays. Hanifaru Bay er verdenskendt i dykkerverdenen og fra maj til november samles de store rokker på en af verdens største cleaning stations.

BAREFOOT DINING

Her er 5 forskellige lækre restauranter og barer at vælge imellem. 1 OAK Beach Club er det gastronomiske hjerte på Finolhu, og her kan man spise hele dagen med chillede toner i baggrunden, lækkerier på tallerkenen og 180 graders panorama fra både loungen og terrassen ovenpå. Der bliver holdt pool parties en gang om ugen, og hver måned er der Full Moon fest på stranden – altid med suveræne DJs og performere. Kanusan er sublim asiatisk fine dining ude på vandet og Fish & Crab Shack, der ligger ude på sandbanken er den perfekte beach bar med kold rosé på køl og frisk seafood. Milk Bar byder på sunde smoothies og kolde juicer og Baahaa Grill serverer mezze og krydrede lækkerier fra grillen.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste