FINCA CORTESIN HOTEL GOLF & SPA

Finca Cortesin Hotel Golf & Spa er et af de mest eksklusive hoteller i Spanien. Her træder I ind i en atmosfære af velgørende og gennemført luksus – uden nogen form for pompøsitet, der ofte kendetegner high-end hoteller. Her er masser af plads – både inde og ude, store pools, skønne restauranter, en fantastisk spa, en Beach Club og én af Spaniens bedste golfbaner. Her kan I læne jer tilbage og bare tage ind og imod – og nyde alt, der omgiver jer.

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Malaga: 3t 35m.
Bedste periode: Forår, sommer & efterår – også mildt klima over vinteren.
Tidsforskel: Ingen tidsforskel.

 

ANDALUSISK SKØNHED

Finca Cortesin er beliggende smukt i de pittoreske bakker vest for Marbella ud til kysten mellem Estepona og Sotogrande – tæt på den charmerende landsby Casares og med den flotteste udsigt til Middelhavet og det frodige, bølgende landskab. Med sine kalkede, klassiske hvide mure, ligner Finca Cortesin et smukt gammelt konverteret kloster – eller en gammel, andalusisk villa fra det 17. århundrede. I virkeligheden er fincaen opført i 2008 og indrettet af den berømte indretningsarkitekt, Duarte Pinto Coelho.

THE SUITE LIFE

Der er 67 suiter, som alle er rummelige med et skønt lysindfald – selv den mindste af dem er 52 m2 og med højt til loftet. Ikke to værelser er helt ens, og nogle har endda en lille pool på de private terrasser med overdådige udsigter udover det bølgede landskab og glimrende hav. Fuldt servicerede villaer er også tilgængelige. Sengene er af topkvalitet med superblødt, lækkert linned – og badeværelserne er enorme. Indretningen er stilfuld i afdæmpede, naturlige toner og med diskrete stænk af farve, der tilføjer nogle hyggelige rammer. Som det er tilfældet i hele hotellet, er der lagt vægt på plads og komfort.

ECO-LOVE

Finca Cortesin har opnået stor international anerkendelse for dets omkostningseffektive og bæredygtige system for vandbesparelse, hvilket er en ressource, der er begrænset i en yderst tør region som Andalusien. Hotellet bruger udelukkende genanvendt spildevand fra den lokale by til at pleje og vedligeholde deres spektakulære golfbaner og de smukke, grønne omgivelser, der omkranser hotellet. Desuden er hotellet i spidsen for  bæredygtige golfbaner, med nye miljøvenlige græsarealer på banerne, som den første golfbane i Spanien. Man skal derfor ikke have dårlig samvittighed, når man svinger golfkøllen på Finca Cortesin’s grønne, bølgende golfbaner, der strækker sig så lang øjet rækker.

GENNEMFØRT ELEGANCE

Finca Cortesin’s japanske restaurant, Kabuki Raw, serverer udsøgte japanske retter kreeret af de bedste råvarer fra Middelhavsområdet. I 2015 modtag restauranten sin første Michelin-stjerne, som er blevet fastholdt lige siden. Mesterkokken Luis Olarra styrer køkkenet med hård hånd, og I kan derfor godt sætte forventningerne højt. På El Jardín er spanske favoritter og klassikere tilberedt med et kreativt og let touch af kokken, Lutz Bösing. Desuden har Finca Cortesin også en fremragende italiensk restaurant. Alle restauranterne er også populære for ikke-hotelgæster, hvilket medbringer en festlig og livlig atmosfære. Hvor end I befinder jer på hotellet – eller i Finca Cortesin’s egen super dejlige Beach Club, som ligger i den smukke bugt, Bahía de Casares, blot 1,5 kilometer fra hotellet, er der dog aldrig langt til en iskold forfriskning.

 

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste