FAIRMONT MALDIVES

Efter knap en time i luften, med vandflyveren fra Male International Airport, dukker den fjerne, frodige Shaviyani Atoll op. Her gemmer idylliske Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi sig. Om det er jeres første møde med Maldiverne eller et gensyn gør ingen forskel – kigget fra vandflyveren er så overvældende smukt, at det tager pusten fra jer. De smaragdgrønne atoller, der fredfyldt flyder på de uberørte koralrev med deres fortryllende undervandsverden af liv og farver. Blidt omkranset af kridhvide, pudderbløde strande. I må knibe jer i armen for at forstå, at det paradis, der ligger under jer, ikke er et fatamorgana, men den eventyrlige virkelighed, der venter på at tage imod og forkæle jer.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Jeg tror ikke, at jeg før har boet på et hotel på Maldiverne med en “Manta Cleaning Station” så tæt på stranden. Gå ud i vandet ved yoga-dækket og svøm omtrent 30 meter ud – ud på det dybe. Her kan I være heldige at møde og snorkle med de yndefulde Manta-Rays. Det var en helt vild og fantastisk oplevelse“

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 / charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode: Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel: +3t (sommer) eller +4t (vinter) OBS resort time er + 1 time til Male tiden.

SECRET WATER ISLAND

Fairmont Sirru Fen Fushi kan noget særligt med sin charmerende vibe og afslappede bohemestil. Her er stort nok til, at der er liv og puls, men stadig ikke større end, at man har følelsen af at ankomme til sit eget private paradis. Resortet er ideelt til både en romantisk getaway for to og til ferien med børn. I kan snorkle i timevis på det smukke koralrev, der strækker sig i hele øens længde, I kan slappe af på de bløde solsenge ved Maldivernes længste infinity pool, som strækker sig tværs igennem øens frodige jungleskov af svajende palmer. I kan starte dagen med ariel yoga og slutte den med en tur i himlen i Willow Stream Spa.

WATERVILLAER & JUNGLE VIBE

Der er 120 villaer på resortet. Stilen er enkel med lyst træ, bløde former og en nærmest skandinavisk vibe. Helt unikt for Maldiverne er villaerne placeret rundt på hele øen. Her kan I bo i en klassisk villa på pæle med egen trappe direkte ned i det lune, turkisblå vand, eller I kan bo ‘safari-like’ i en Luxury Tented Jungle Villa helt ugenert inde i junglen omgivet af banantræer og palmer. Vi er vilde med deres Deluxe Sunset Beach Villas. Milde, stille tropeaftener, en aftendukkert fulgt af iskold hvidvin på terrassen, imens solen glider ned bag lagunen og farver himlen i alle rosa-orange-røde nuancer – stunder der bider sig fast som helt uforglemmelige minder.

ALL INCLUSIVE

Der er tre skønne restauranter og en bar på resortet, og I vælger selv, om I vil have halv- eller helpension eller all-inclusive. Raha Market er hovedrestauranten, som byder på lækre buffeter og live-cooking stationer. Råvarerne er pivfriske, og inspirationen er hentet fra de store asiatiske køkkener, Mellemøsten og Middelhavet – kreativt kombineret med maldiviske specialiteter. På Azure bliver I forkælet med dagens fangst af fisk og skaldyr, mens Kata byder på japansk robatayaki-grill, lækker sushi og sashimi og dybstegte agemono-specialiteter. Ved den imponerende pool finder I stedets hyggelige balinesiske bambusbar, Onu Onu, som er placeret lige i smørhullet ud til stranden og med lagunen i baggrunden.

EXPLORE

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushis ni kilometer lange koralrev byder på timevis af uforglemmelig snorkling og dykning. Besøg deres Manta Station og svøm med Manta Rays, små hajer og havskildpadder –og tag på sejlture og oplev de legesyge delfiner springe langs rælingen. Gå ikke glip af det imponerende undervandsmuseum, som I finder 100 meter ude i vandet via en undervandssti.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste