EL FENN, MARRAKECH

El Fenn er funky, fuld af atmosfære og charme, stilfuldt, magisk og fredeligt, med Medinaens sydende liv lige uden for murene. På tagterrassen er der en lille pool, en af de grønneste græsplæner i Marrakesh, en restaurant, der også er åben for folk, der ikke er gæster på hotellet, og en masse liggestole.

CAMILLAS REVIEW:

“Det er lige som du forestiller dig det. Farverigt, lækkert og “insta-venligt”. Det ligger perfekt, midt i Medinaen, hvorfra de fleste detaljer i indretningen er hentet. Det er oplagt til en veninde tur – og hvis din mand er glad for krøllede hør-skjorter, må han godt komme med.”

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Marrakesh: 4t 30m
Bedste periode: Forår, efterår – men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer.
Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

KLASSIKER I MARRAKECH

På riaden finder I 28 smukke, individuelt indrettede værelser og suiter, fredfyldte svalende gårde, en stor og tagterrasse med masser af private kroge, afslappende loungemøbler, solstole og en lille plunge-pool – og El Fenns lille skildpadde-familie, som bevæger sig roligt rundt i receptionen. Hotellet ligger centralt og er kun fem minutters gang fra den verdensberømte Djemaa el Fna og Soukens travle labyrint af snørklede gader.

BOUTIQUE-RIAD TÆT PÅ MEDINAEN

Med sine 28 værelser er det en af de største riader i medinaen, men hvert eneste værelse har stadig masser af personlighed. Værelserne og suiterne – som alle er unikt indrettede – er en hel lille rejseoplevelse i sig selv. Fantastiske farver, smukke gamle tæpper på gulve og vægge, smukke gulve – nogle gulve er læderbeklædte fliser – og de store badeværelser er som at træde ind i Aladdins hule. Tre pools, en restaurant, en cocktail bar, et spa og et bibliotek er der blevet plads til igennem årene ved købe og integrere de tilstødende riads.

A WHOLE NEW WORLD

Det kan anbefales at nyde en drink eller en flaske kølig hvidvin øverst oppe på tagterrassen i skumringen, hvor byen lyser op og gløder, imens månen står op. Når der bliver kaldt til bøn kniber man sig selv i armen og undrer sig over, hvor anderledes en verden, man kan opleve blot 4,5 time væk fra Danmark.

El Fenn betyder kunst, og kunstreferencerne og æstetikken er tydelig i alle detaljer på hotellet. Hotellet har også en butik med håndplukkede marokkansk design, der sælger alt fra farverige pudebetræk og tæpper til håndlavede lædermøbler, hvis I vil have lidt af Marrakechs magi med hjem i kufferten.

ROOFTOP DINNER

Med panorama-udsigt til Atlasbjergene og Marrakech’s smukke moske, Koutoubia, byder tagterrassen velkommen i morgensolen med små fugle i hundredevis i de blomstrende bougainvillea. Her venter den indbydende morgenmadsbuffet. Slå jer ned i morgensolen eller i skyggen under de svalende sejl-duge og nyd alverdens lækkerier – friskbagt brød, marrokanske pandekager, små kager, masser af frisk frugt og friskpresset juice, æg og varme pølser. Naturligvis akkompagneret af en god kop kaffe eller en lille sølvkande med mynte-te. Midt på dagen serveres en dejlig marokkansk frokost menu, som skifter efter hvad der er i sæson. På varme aftener serveres middagen på tagterrassen under stjernerne – når det er køligere, trækker man indenfor i den hyggelige og stilfulde restaurant.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste