EAGLES VILLAS, HALKIDIKI

Mellem fyrre- og oliventræer på en bakketop i Halkidiki ligger luksuriøse Eagles Villas med udsigt over det Ægæiske Hav, og der er kun få minutter ned til den gyldne, børnevenlige sandstrand. De 40 poolvillaer opfylder familiedrømmene om en solferie i en uspoleret og smuk del af Grækenland. Villaerne er omgivet af anlagte haver, de private pools er opvarmede, der er god plads og på de vestvendte terrasser kan I om aftenen smide fødderne op, nyde et glas kold vin og se solen smelte i den flotteste solnedgang.

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Super dejlig halvpension med dine-around. Poolvillaerne her er virkelig dejlige og lyse og gode til familier. Jeg synes, det er et utroligt godt hotel til en rigtig god pris. Hvis man gerne vil på sommerferie til Middelhavet og gerne vil have sin egen villa med pool, så er det her vores ‘best value for money’. Du kan spare rigtig mange penge ved at booke det tidligt – de bedste priser får du i januar.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 2t 45m med direkte fly i højsæson
Bedste periode: Sent forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: +1t

THE EAGLES FAMILY

Eagles Villas er en udvidelse af Eagles Palace, som er et af vores favorit familiehoteller i Europa på grund af den suveræne service, den smukke beliggenhed og de mange aktiviteter for både de små poder og forældrene. Eagles Villas er til jer, der vil opleve det autentiske Grækenland og samtidig forkæle jer selv med lækre villaer med masser af plads, hvor selv familier med 3 og 4 børn op til 16 år kan bo.

POOL, STRAND & LÆKRE VILLAER

På Eagles Villas kan I vælge mellem tre slags villaer. Der er plads til op til 4 børn i den største villa, hvilket ellers godt kan være lidt af en udfordring andre steder. Indretningsstilen er cool minimalisme med maritim inspiration og lyse linjer, der passer godt til et skandinavisk designøje. Udover jeres private pool i villaen er der en fælles opvarmet infinitypool med bløde solsenge, en børnepool med skygge og en indendørs jacuzzi. Derudover kan I selvfølgelig ringe efter en golfvogn, tage den korte tur ned til Eagles Palace og slænge jer ved poolen der eller på stranden.

DET BEDSTE AF HALKIDIKI

Når I bor på Eagles Villas, har I fordelen ved at bo i jeres egen poolvilla og dermed en større uafhængighed. Samtidig har I også adgang til søsterhotellet Eagles Palaces mange faciliteter. Eagles Palace har et af Grækenlands bedste spa med Elemis behandlinger, dampbad, jacuzzi og et roligt pool område. Der er masser af aktiviteter på hotellet, træningcenter og et ugenligt program med blandt andet yoga, cooking classes, olivenoliesmagninger og bådture – mange er gratis, nogle koster ekstra. Der er tennisbaner og dykkercenter, der tilbyder PADI-certificerede kurser for både små og store begyndere, samt for de erfarne dykkere.

SUBLIM MAD & VIN

Omdrejningspunktet for Eagles er uden tvivl strand og vand, men Eagles familien går meget op i mad og lokale råvarer, og derfor kan I også være sikre på at den kulinarisk side af sagen er i orden. Der er to restauranter ved Eagles Villas og fire restauranter på Eagles Palace (skal reserveres), så gør klar til at gribe kniv og gaffel. Hvis I er vilde med gode madoplevelser, må I ikke snyde jer selv for en aften på Kamares, der serverer sublim mad og fantastiske græske vine med den smukkeste udsigt.

EAGLES VILLAS ALL INCLUSIVE

  • Frit valg mellem restauranterne på Eagles Villas og Eagles Palace.
  • Vin til frokost og aftensmad (1 flaske pr måltid)
  • Udvalgte drikkevarer i hotellets barer.
  • Pool- og strandservering af udvalgte retter fra poolmenuen.
  • Sodavand, is og frisk frugt til børnene ved strand- og poolbar.
  • 24-timers roomservice.
  • Fri minibar.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste